امروزپنج شنبه, 29 شهریور 1397 19:37

گشایش جشنواره فرهنگ‌سازی ترویج زایمان طبیعی و تغذیه با شیر مادر

جشنواره فرهنگ‌سازی ترویج زایمان طبیعی و تغذیه با شیر مادر در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گشایش یافت.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، در این جشنواره که به همت معاونت درمان، معاونت بهداشت، معاونت آموزشی، معاونت فرهنگی و دانشجویی، شورای امور بانوان، حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه برپا شده است، مطالب و پیام‌های آموزشی با موضوع ترویج زایمان طبیعی و تغذیه با شیر مادر در قالب پوستر، پمفلت، بنر، نمونک، تیزر و ... در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته است.
در این نمایشگاه که به مدت دو روز ( 24 و 25 بهمن ) در جنب تالار شهید دکتر چمران واقع در حاشیه میدان غدیر دایر خواهد بود، غرفه‌هایی از معاونت‌های درمان(ارائه روشهای کاهش درد زایمان، کلاس آمادگی برای زایمان، میان وعده‌های غذایی مادران، توزیع بسته‌های آموزشی با عناوین متعدد)، بهداشت (بهداشت روان، تغذیه با شیر مادر و کلاس آمادگی برای زایمان) و آموزشی (فرآیند شبیه‌سازی زایمان)، بیمارستان علامه بهلول گنابادی، شورای امور بانوان و روابط عمومی دانشگاه وجود دارد که در غرفه‌های ترویج زایمان فیزیولوژیک، مشاوره در بارداری و ترویج تغذیه با شیر مادر، مربیان کلاس‌های آمادگی برای زایمان، اعضای هیئت علمی گروه مامایی، ماماها و کارشناسان شیرمادر، تغذیه و سلامت روان معاونت بهداشت برای مشاوره و ارائه مطالب آموزشی به مراجعین حضور دارند.
فرآیند شبیه‌سازی زایمان، ارائه روش‌های کاهش درد زایمان و میان وعده‌های غذایی مادران، توزیع بسته‌های آموزشی با عناوین متعدد، هدیه رایگان تولد، مشاوره و ویزیت رایگان مادران باردار در غرفه‌های این نمایشگاه انجام شد.
یادآور می‌شود، در حاشیه این نمایشگاه، اولین کنفرانس علمی ـ مردمی راهکارهای افزایش زایمان ایمن نیز با حضور بانوان کادر درمانی و بهداشتی و مادران باردار و ... در تالار شهید دکتر چمران برگزار شد.