امروزشنبه, 28 مهر 1397 19:10

تجلیل از نفرات برگزیده مرحله دانشگاهی بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت

همزمان با اختتامیه مرحله دانشگاهی بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، از اساتید، دانشجویان و کارکنان برگزیده در رشته‌های مختلف تجلیل شد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، در این مراسم که باحضور دکتر محمدمهدی بحرالعلوم، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امام جمعه، معاون فرماندار، بخشدار مرکزی، رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی، جمعی از اساتید، مدیران، کارکنان و دانشجویان دانشگاه و فعالان قرآنی شهرستان در تالار شهید دکتر چمران برگزار شد، دکتر جواد باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به احادیث و روایات دینی، گفت: همه آحاد جامعه باید در راستای جلوگیری از مهجوریت قرآن تلاش کنند که انس با قرآن مهمترین راه آن است.
وی با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه اظهار کرد: آنچه از مجموع آیات و روایات به دست می‌آید این است که مراحل انس با قرآن از نگهداری قرآن در خانه شروع می‌شود و تا بالاترین درجه که عمل به قرآن است، ادامه می‌یابد.
دکتر باذلی ادامه داد: نگهداری قرآن در خانه، نگاه کردن به آیات قرآن، گوش دادن به قرآن، تلاوت قرآن، تدبّر و تفکّر در قرآن و عمل به قرآن شش مرحله انس با قرآن است.
در پایان این مراسم با اهدا لوح سپاس و هدیه از اساتید، دانشجویان و کارکنان برتر در رشته‌های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل و حفظ در بخش شفاهی و آشنايی با احاديث اهل بيت، مفاهيم نهج البلاغه، مفاهيم صحیفه سجادیه، حفظ موضوعی قرآن، آشنايی با ترجمه و تفسيرقرآن كريم، آشنايی با سيره معصومين(ع) و احكام در بخش کتبی تجلیل شد.
یادآور می‌شود، تلاوت آیاتی از کلام‌ا... مجید توسط حامد علیزاده قاری بین‌المللی کشور و نفر اول مسابقات مالزی، اجرای هم‌خوانی توسط گروه نورالهدی دانشگاه و رونمایی از پوستر بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.