امروزجمعه, 23 آذر 1397 14:51

تحسین وزیر بهداشت از اقدام ایثارگرانه متخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی گناباد

مقام عالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه شورای معاونین این وزارت که با حضور معاونان وزارت بهداشت، دکتر بنایی نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی و دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد، از اقدام ارزشمند خانم دکتر عباسی متخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی گناباد که در بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان مشغول ارائه خدمت است، قدردانی کرد.Shora Moavenin_Vezarat

به گزارش وبدا؛ دکتر هاشمی در این جلسه اظهار کرد: خانم دکتر عباسی در حالی که کمتر از 24 ساعت از عمل جراحی خودش می‌گذشت، روی بیمار اورژانسی سکشن انجام داد و هنوز هم برای من تصور این کار، مشکل است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه مردم ما قدرشناس هستند، ادامه داد: به این عزیزان افتخار می‌کنیم و امیدوارم همه آنهایی که در مسند قانون‌گذاری هستند مثل نمایندگان مجلس و همچنین افرادی که در دولت و یا دستگاه قضایی هستند، اگر کاستی و اشکالی وجود دارد، آن را به حساب کل جامعه پرستاری، پزشکی، مامایی و گروه‌های خدمت‌گزار مردم نگذارند.
دکتر بنایی نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه با قدردانی از حمایت‌های ارزنده وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از قدرشناسی دکتر هاشمی از اقدام انسان‌دوستانه خانم دکتر عباسی تشکر کرد و گفت: خوشبختانه اقدام ایثارگرانه این متخصص زنان و زایمان متعهد و فداکار به خوبی رسانه‌ای شد.
وی اظهار امیدواری کرد با همکاری دولت و مجلس و همه مسئولان در بخش‌های مختلف شاهد رفع مشکلات و چالش‌های پیش‌رو و موفقیت‌ها و دستاوردهای بیشتری باشیم.
دکتر جواد باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در جمع وزیر و معاونان وزارت بهداشت از لطف و حمایت دکتر هاشمی در زمینه‌های مختلف بویژه در جهت قدردانی از اقدام انسان دوستانه و خیرخواهانه خانم دکتر عباسی در شهرستان بجستان تشکر کرد و گفت: تعهد پزشکی و عشق خدمت به مردم در اقدام تحسین‌برانگیز و ارزشمند خانم دکتر عباسی به خوبی نمایانگر شد و صمیمانه از تلاش‌های وی در راستای ارائه خدمت در این منطقه قدردانی می‌کنم. وی افزود: لازم میدانم در حضور مقام عالی وزارت، از پزشکان و متخصصانی که در شهرستان های گناباد و بجستان، صادقانه و متعهدانه در حال ارائه خدمت به مردم عزیز هستند نیز قدردانی نمایم.

خانم دکتر عباسی هم در این جلسه ضمن قدردانی از مقام عالی وزارت و همه مردم و مسئولانی که به او ابراز لطف داشتند، ابراز کرد: من وقتی این رشته را انتخاب کردم همیشه این نکته در ذهنم بود که بیماران را مثل خواهر و مادر و اعضای خانواده ببینم و حقیقتا هم اکنون نیز هیچ فرقی بین این بیماران و یا اعضای خانواده‌ام قائل نیستم.
وی با قدردانی از وزیر و معاونین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، خطاب به دکتر هاشمی گفت: هرچه دارم از شاگردی شماست.
یادآور می‌شود، خانم دکتر عباسی تنها متخصص زنان و زایمان در بیمارستان آیت‌ا... مدنی شهرستان بجستان در حالی که خودش چند ساعت قبل، از زیر تیغ جراحی بیرون آمده بود و در دوران استراحت بسر می‌برد، به دلیل مراجعه اورژانسی یک مادر باردار به بیمارستان بجستان و با توجه به اینکه فرصت اعزامش به بیمارستان علامه بهلول گنابادی وجود نداشت، برای انجام سزارین، خودش را به اتاق عمل رساند و با حال بیمارش، نوزاد را سالم به دنیا آورد. حال مادر و نوزاد خوب است.