امروزشنبه, 28 مهر 1397 19:15

دیدار جمعی از اعضاي مجمع مشورتي بانوان با رئیس دانشگاه

جمعی از اعضاي مجمع مشورتي بانوان شهرستان گناباد با دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

به گزارش وب‌دا، دكتر باذلي در این جلسه که در سالن اجلاس ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد، با اشاره به حضور بانوان در عرصه‌هاي مختلف و روحيه مطالبه‌گري آنان گفت: گسترش اين روحيه باعث استفاده از ظرفیت 50 درصدي زنان در جامعه می‌شود.
وي با اشاره به تآثير و اهميت نقش زنان در حفظ و ارتقای سلامت جامعه اظهار کرد: نقش موثر زنان در حفظ سلامت خانواده مي‌تواند زمينه‌ساز ايجاد جامعه‌ای سالم باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به اهميت پيشگيري از بيماري‌ها و توجه به بهداشت به عنوان پايه سلامت گفت: فرهنگ‌سازي سلامت و توجه به بخش آموزش در پيشگيري از بيماري‌ها جزو اولويت‌هاي این دانشگاه است.
دکتر باذلی با تاکید بر اینکه زنان می‌توانند به عنوان رابط امين و توانمند بين بخش سلامت و جامعه موثر باشند، ابراز اميدواري كرد که مجمع مشورتي بانوان با تقویت مشاركت و همکاری با دانشگاه علوم پزشکی بتواند در حفظ و ارتقاي سلامت جامعه موثر باشد.
وی توجه به برنامه‌هاي غربالگري و پيشگيري از بيماري‌هاي شايع زنان از جمله سرطان پستان را از جمله فعالیت‌های در حال انجام بیان و اظهار کرد: امیدواریم به زودی با تکمیل عملیات ساختمانی كلينيك غربالگري و پيشگيري از سرطان بتوانیم از سال آینده با آغاز فعالیت این مرکز، گام‌های موثرتری در راستای پیشگیری از سرطان برداریم.
دکتر باذلی توجه به سلامت دهان و دندان را از دیگر اولویت‌های برنامه‌های بهداشتی برشمرد و تصریح کرد: در کلینیک سیار دندانپزشکی که در روستاها و مناطق محروم حضور می‌یابد، ارائه خدمت به دختران و بانوان در اولويت قرار دارد.