امروزدوشنبه, 21 آبان 1397 21:57

بازدید نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی از پردیس دانشگاه

نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی به صورت سرزده از پردیس دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش وب‌دا، دکتر حمید بنایی بدون اطلاع قبلی در پردیس دانشگاه علوم پزشکی حضور یافت و ضمن بازدید از بخش‌های پردیس دانشگاه، با کارکنان و اعضای هیات علمی معاونت‌های آموزشی، تحقیقات و فناوری و فرهنگی دانشجویی و نیز مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت دانشگاه در مورد مسائل مختلف بحث و گفتگو کرد.
دکتر بنایی در ادامه در جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد مهندس مهدی سعیدی با عنوان "بررسی کارایی فرآیند الکتروکواگولاسیون در کاهش COD روان آب‌ها" تحت راهنمایی و مشاوره اساتید آقایان دکتر افشارنیا، دکتر کیان‌مهر و مهندس بیگلری در سالن ابن‌سینا شرکت نمود و با توجه به ارتباط موضوع پایان‌نامه با مسائل مربوط به شهرداری و محیط زیست تا پایان جلسه حضور داشت و راهنمایی‌های کاربردی و سازنده‌ای ارائه نمود.
نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان بر لزوم انجام پایان‌نامه‌های کاربردی در دانشکده بهداشت خصوصاً با محور مدیریت شهری تاکید کرد و ارتباط بیشتر دانشگاه و صنعت و جامعه را خواستار شد.