امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 11:55

برای استقرار همه مکارم اخلاقی که قرآن و اولیاء الهی تأکید کرده اند ، باید بدنبال احیاء هرچه بهتر فرهنگ نماز در دانشگاه ها باشیم.

مسئول دبیر خانه ستاد عالی اقامه نماز دانشگاه های کشور این مطلب را در ستاد توسعه و ترویج نماز دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان که در سالن ابن سینا پردیس دانشگاه برگزار شد عنوان کرد و افزود: برای حاکم شدن مکارم اخلاق ، انصاف ، عدالت و همه مکارم اخلاقی توصیه شده اسلام در فضای فرهنگی کشور و دانشگاه ها باید برای احیاء هرچه بهتر و بیشتر نماز تلاش نماییم.
حجت الاسلام شمس با اشاره به اینکه در بیش از 72 سوره قرآن بر اهمیت فرضیه نماز تأکید شده است ، افزود: برای احیاء معنویت و رسیدن به جایگاه کمال انسانی راهی جز رسیدن به معارف دین ، عبادت و حرکت در مسیر حق و اولیاء الهی نداریم. وی با بیان اینکه دنیای امروز به این نتیجه رسیده که در صورت جدایی بشر از معنویت ، آرامش و تعادل از بین می رود ، خاطر نشان کرد: آمار ثبت شده جرایم مختلف نشان میدهد که فاصله گرفتن بشر از حق موجب اضطراب و هیجانهای روانی و آسیب های جدی به فطرت می شود. حجت الاسلام شمس بر فراهم نمودن شرایط در جهت ایجاد فضای غالب دینی در دانشگاه ها تأکید کرد و افزود: باید با توسعه و ترویج معارف و فرهنگ دینی در فضای دانشگاه ها ، تهاجم فرهنگی گسترده دشمنان که با توجه به توسعه تکنولوژی و ارتباطات فراهم شده است را خنثی نماییم. وی اظهار داشت: در صورتیکه بخواهیم دانشگاه های ما فرهنگ ساز و تمدن ساز باشد باید در جهت تعمیق معارف دینی و توسعه و ترویج فرهنگ نماز برنامه ریزی نماییم.