امروزدوشنبه, 21 آبان 1397 21:59

پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر

دکتر جواد باذلی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در پیامی با تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر، از تلاش‌های بانوان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی گناباد قدردانی کرد. متن پیام به این شرح است:Dr-Bazeli-Payam.Gonabad
بسمه تعالی

انتخاب روز میلاد خجسته بزرگ بانوی دو عالم، حضرت فاطمه زهرا (س) به عنوان روز زن، تکریم و بزرگداشت مقام والای زن و مادر است. زنان و مادرانی که نقشی مهم و انکار ناپذیر در پاسداری از کیان خانواده و تربیت نسل آینده این سرزمین دارند.
اما زنان شاغل، وظیفه ای دو چندان دارند چرا که علاوه بر نقش مهمی که به آن اشاره شد، رسالتی دیگر نیز که همان انجام تعهدات حرفه ای مسئولیت کاری است را عهده دار هستند که انجام شایسته و همزمان این وظایف همتی بلند و عزمی راسخ می طلبد.
اینجانب سالروز ميلاد بانوي بزرگ اسلام، اسوه زنان عالم، حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها، هفته گراميداشت مقام زن و روز مادر و نیز زادروز فرزند خلفش، بنیانگذار کبیر انقلاب، حضرت امام خمینی (ره) را به همه همکاران ارجمندم، بویژه بانوان محترم شاغل در دانشگاه علوم پزشکی گناباد که همگام با دیگر پرسنل محترم دانشگاه در راستای حفظ و ارتقاء سلامت مردم عزیز منطقه تلاش می نمایند، تبریک عرض نموده، و با ارج نهادن به همت بلند این بزرگواران، از تلاش های خستگی ناپذیرشان قدردانی می نمایم و امیدوارم همچنان با الگو قرار دادن بانوی دو عالم، در عرصه های مختلف زندگی موفق و سربلند باشند.

دکتر جواد باذلی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد