امروزچهارشنبه, 02 خرداد 1397 01:51

آمادگی کامل دانشگاه علوم پزشکی گناباد برای ارائه خدمات در تعطیلات نوروزی

دبیر ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سال 97 گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده و پیش‌بینی تمهیدات لازم، این دانشگاه آمادگی کامل برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ایام تعطیلات نوروزی را دارد.

به گزارش وب دا، رضا زارع حسینی با اشاره به تشکیل جلسات برنامه‌ریزی ستاد تسهیلات نوروزی از اواخر بهمن‌ماه در دانشگاه گفت: با توجه به حضور مسافران نوروزی در شهرستان‌های گناباد و بجستان و افزایش مراجعین به بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی در ایام تعطیلات نوروز، تمهیدات و برنامه‌ریزی‌های لازم برای ارائه خدمات بهداشتی درمانی مناسب و با کیفیت در جهت رفاه بیشتر مردم و مسافرین انجام شده است.
وی افزود: بر همین اساس کشیک‌های نوروزی دانشگاه از 25 اسفند ماه 96 آغاز و تا 14 فروردین ماه 97 ادامه خواهد داشت.
زارع حسینی اظهار داشت: نظارت مستمر و کامل بر بیمارستان‌های گناباد و بجستان، مراکز خدمات جامع سلامت، درمانگاه‌های خصوصی، داروخانه‌های شبانه‌روزی، فعالسازی 15 اکیپ بازرسی بهداشت به صورت روزانه از اماكن عمومي، مراكز تهيه، طبخ و توزيع مواد غذايي، آرایشی و بهداشتی و اماكن بين‌راهي، ترمینال‌ها و رستوران‌های شهرستان‌های گناباد و بجستان، تهیه و توزیع پمفلت‌هایی با موضوعات توصيه‌هاي دارويي و بهداشتي در حوزه بهداشت سفر، تغذيه و ...  از جمله برنامه‌های این ستاد در نوروز 97 خواهد بود.
وی گفت: علاوه بر بیمارستان‌ها، مرکز خدمات جامع سلامت شهید فیاض بخش گناباد، مرکز خدمات جامع سلامت شهید قنبر آقایی بجستان، مرکز خدمات جامع سلامت شهید بهشتی کاخک نیز که در ایام تعطیل فعال خواهند بود، تمامی 15 پایگاه اورژانس شهری و جاده‌ای 115 تحت پوشش دانشگاه به صورت شبانه‌روزی فعال و در حالت آماده‌باش کامل خواهند بود؛ ضمن آنکه در جهت افزایش سرعت امدادرسانی در حوادث احتمالی و ایجاد امنیت خاطر مسافران، تعدادی از آمبولانس‌ها و اتوبوس آمبولانس نیز در حاشیه جاده‌ها مستقر خواهند بود.
دبیر ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در پایان گفت: شماره تلفن 57227191 در ایام تعطیلات نوروز، به صورت 24 ساعته پاسخگوی سوالات شهروندان و مسافران نوروزی خواهد بود.