امروزشنبه, 28 مهر 1397 19:12

برنامه دانشگاه علوم پزشکی، ارتقاء کیفی خدمات است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی در جمع اصحاب رسانه و خبرنگاران شهرستان گناباد، برنامه و اولویت اصلی این دانشگاه در سال‌های آینده را ارتقاء کیفی خدمات عنوان کرد.Neshast Khabari

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی افزود: خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی در بخش‌های مختلف از نظر توسعه فیزیکی، پیشرفت‌های خوبی داشته و به بلوغ لازم رسیده است؛ از این‌رو نگاه توسعه فیزیکی نداریم و برای ارتقاء سطح کیفیت خدمات در بخش‌های مختلف و افزایش رشته‌های تحصیلات تکمیلی تلاش خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: در مدت پنج ماهی که از پذیرفتن مسئولیت من در این دانشگاه می‌گذرد، با تعامل و همراهی خوب دکتر بنایی نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، دو دیدار با دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شد که در این دیدارها، مطالبات و درخواست‌های بخش‌های مختلف در راستای ارتقاء کیفیت خدمات ارائه و پیگیری گردید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به راه‌اندازی اورژانس هوایی در گناباد، اظهار کرد: امداد هوایی یکی از مسائل ضروری در راستای خدمت‌رسانی به بیماران است که در بازدید اخیر رئیس اورژانس هوایی سازمان اورژانس کشور از پد هوایی گناباد این مهم نیز محقق شد و با آماده شدن کامل بسترهای لازم برای استقرار اورژانس هوایی، امیدواریم در اردیبهشت‌ماه سال آینده شاهد افتتاح این طرح با حضور مقام عالی وزارت باشیم.
دکتر باذلی با اشاره به بدهی 35 میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی گفت: مطالبات دانشگاه از سوی بیمه‌ها پرداخت نشده است که این امر موجب بروز مشکلاتی برای دانشگاه شده است.
وی با اشاره به حضور متخصصان رشته‌های مختلف تخصصی در بیمارستان علامه بهلول گنابادی، گفت: حضور پزشکان متخصص بخصوص در حوزه مغز و اعصاب برای گناباد یک برند شده و شاهد آن هستیم که از استان‌های مختلف بیماران برای درمان به گناباد مراجعه می‌کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به افزایش بیماران قلبی و عروقی، اظهار کرد: در همین راستا برای راه‌اندازی آنژیوگرافی برنامه‌ریزی کردیم و امیدواریم طی ۳ سال آینده این برنامه در گناباد اجرایی شود.
دکتر باذلی افزود: برای راه‌اندازی بخش آنژیوگرافی، علاوه بر تامین تجهیزات، باید یک متخصص قلب جذب شود و آموزش‌ها و دوره‌های لازم را در این زمینه ببیند که پیگیر این امر هستیم.
وی با اشاره به بسترهای مناسب در حوزه آموزش، ابراز کرد: حوزه آموزشی دانشگاه پتانسیل بالایی برای ارتقاء دارد و در همین چند ماه گذشته در اولین گام، رشته پرستاری سالمندان به مجموع رشته‌های دانشگاه افزوده شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد تصریح کرد: از سوی دیگر به دنبال افزایش اعضای هیئت علمی دانشگاه هستیم که در فراخوان اخیر جذب هیئت علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ۲۵ عضو هیئت علمی برای گناباد جذب خواهند شد.
دکتر باذلی عنوان کرد: جذب دانشجوی خارجی بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که از دانشگاه‌های افغانستان و پاکستان داریم، در دست بررسی است و از سویی در حوزه شرکت‌های دانش بنیان و ارتقاء مرکز تحقیقات دانشگاه، قدم‌های جدی برداشته شده است.
وی در پاسخ به شلوغی درمانگاه‌های تخصصی شهر گناباد، با دعوت از رسانه ها برای فرهنگ سازی در این زمینه گفت: متاسفانه انتخاب پزشکان متخصص به وسیله مردم به درستی صورت نمی‌گیرد و بعضا برای اقداماتی که نیاز به مراجعه به یک پزشک عمومی است، به پزشکان متخصص مراجعه می‌کنند که این امر باعث افزایش حجم مراجعات به کلینیک های تخصصی شده است و در صورت اجرای درست طرح نظام ارجاع و مراجعه بیمار به پزشک متخصص با دستور پزشک عمومی، شاهد کاهش بار مراجعات به درمانگاه‌های تخصصی دولتی خواهیم بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، واگذاری برخی امور به بخش خصوصی را از سیاست‌های وزارت بهداشت عنوان کرد و افزود: در همین راستا بخش دیالیز بیمارستان علامه بهلول نیز به بخش خصوصی واگذار خواهد شد اما همچنان با تعرفه دولتی به ارائه خدمت خواهد پرداخت.
دکتر باذلی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه پرسنلی، خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات خوبی که طی چند ماه اخیر صورت گرفته، پرداخت ۵ ماه کارانه پزشکان و پرسنل دانشگاه بوده است به طوری که تمامی بدهی‌های سال ۹۵ تسویه شده و در این خصوص از خیلی دانشگاه‌ها جلوتر هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه در مدت چهار ماه گذشته، موافقت تخصیص یک دستگاه دیجیتال ماموگرافی برای بیمارستان علامه بهلول گنابادی اخذ شده است، گفت: در همین مدت با پیگیری‌های انجام شده، ۲۵ میلیارد تومان بودجه جذب دانشگاه علوم پزشکی گناباد شد که در این خصوص از همراهی آقای دکتر بنایی، نماینده مردم شهرستان های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی قدردانی می نمایم.
دکتر باذلی در پایان با اشاره به آغاز فعالیت ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، از آمادگی کامل حوزه‌های مختلف این دانشگاه برای ایام نوروز خبر داد و گفت: به صورت مستمر از بخش‌ها و حوزه‌های مختلف بهداشت و درمان در شهرستان‌های گناباد و بجستان بازدید صورت می‌گیرد تا خدمات با بالاترین و بهترین کیفیت به مراجعین ارائه گردد.