امروزشنبه, 28 مهر 1397 19:13

بازدیدهای دکتر باذلی در آستانه آغاز سال 97

دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در آستانه سال 1397، از چند مرکز سلامت جامعه و پایگاه ‌اورژانس بازدید کرد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه دکتر پاسبان رئیس اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، دکتر زمانی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی، یوسفی مدیر حراست و زارع‌حسینی رئیس دفتر ریاست و دبیر ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه با حضور در روستای بیمرغ، از پایگاه اورژانس 115 و مرکز سلامت جامعه این روستا بازدید کرد.
بازدید از ساختمان در حال احداث پایگاه اورژانس 115 بیمرغ و بررسی میزان پیشرفت فیزیکی و روند عملیات اجرایی آن، از دیگر برنامه‌های حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در روستای بیمرغ بود.
دکتر باذلی و هیئت همراه در ادامه در روستای گیسور حضور یافتند و از مرکز سلامت جامعه شهدای گیسور و پایگاه اورژانس 115 بازدید کردند و از نزدیک وضعیت ارائه خدمات را مورد بررسی و ارزیابی قرار دادند.
بازدید از مرکز سلامت جامعه روشناوند و گفت‌وگو با مسئول، کارشناسان و مراجعین به این مرکز، پایان بخش برنامه‌های حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سه روستای بخش مرکزی شهرستان بود.
دکتر باذلی در این بازدیدها با قدردانی از فعالیت‌های صورت گرفته پرسنل، از مسئولان و کارشناسان این مراکز خواست تا با توجه به افزایش احتمالی مراجعین و مسافران در ایام تعطیلات نوروزی، با آمادگی کامل در جهت ارائه خدمات به مراجعین تلاش کنند.