امروزجمعه, 23 آذر 1397 14:42

بازدید دکتر بنایی از بیمارستان علامه بهلول گنابادی

دکتر حمید بنایی، نماینده مردم شهرستان های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، با حضور در بیمارستان علامه بهلول گنابادی از روند ارائه خدمت در این بیمارستان بازدید کرد.
Bazdid Dr_Banaee

به گزارش وب دا؛ دکتر بنایی در این دیدار که معاون غذا و دارو و جانشین رئیس دانشگاه در ستاد تسهیلات نوروزی، رئیس دفتر رئیس دانشگاه، مدیر روابط عمومی دانشگاه، رئیس دفتر نماینده، مدیر داخلی بیمارستان، و کارشناسانی از حراست و معاونت درمان دانشگاه نیز حضور داشتند با حضور در بخش های اورژانس و جراحی ضمن تبریک سال جدید از تلاش های پرسنل بیمارستان در ایام نوروز قدردانی نمود.
 وی همچنین با حضور بر بالین بیماران و گفتگو با ایشان و همراهانشان و نیز مراجعه کنندگان به بیمارستان، میزان رضایت مندی آنان از نحوه ارائه خدمت را ارزیابی نمود. دکتر بنایی در پایان این بازدید، با اشاره به ابراز رضایت بیماران و مراجعان، روند ارائه خدمات را مطلوب ارزیابی کرد و از خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد قدردانی نمود.