امروزجمعه, 23 آذر 1397 14:17

گزارشی از بازدید نماینده مردم از چند پایگاه اورژانس و مرکز سلامت جامعه

دکتر بنایی، ظهر امروز در مرکز پیام مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی، سه پایگاه اورژانس و دو مرکز سلامت جامعه حضور یافت.Bazdid-Dr-Banaee
به گزارش وب‌دا، نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی در ششمین روز فروردین به مرکز پیام مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی رفت و از طریق سیستم بی‌سیم، سال نو را به پرسنل اورژانس تبریک گفت و از زحمات آنان قدردانی کرد.
دکتر بنایی سپس عازم بخش کاخک شد و در ابتدا از پایگاه اورژانس کاخک بازدید نمود. در جریان گفتگوهای میان پرسنل اورژانس با دکتر بنایی، برای این پایگاه اعلام کد ماموریت می شود که پرسنل اورژانس بلافاصله عازم محل ماموریت می شوند.
مرکز خدمات جامع سلامت شهید بهشتی کاخک سومین مکانی است که توسط دکتر بنایی مورد بازدید قرار می گیرد.
هنوز چند دقیقه ای از حضور دکتر بنایی و همراهان در مرکز نگذشته که آمبولانس اورژانس کاخک که در جریان بازدید قبل عازم ماموریت شده بود، با مصدومی که به علت زمین خوردن در منطقه پارک آبشار از ناحیه پا دچار مشکل شده بود وارد مرکز می شوند و پرسنل اورژانس با استفاده از برانکارد، وی را به اتاق پزشک مرکز منتقل می کنند.
با معاینه پزشک مشخص می شود مصدوم که از مسافران نوروزی است، دچار شکستگی پا شده است.
دکتر بنایی و همراهان در گفتگو با مصدوم و همراهان نگران وی تلاش می کنند تا نگرانی را از آنان دور کنند.
نماینده مردم پس از تبریک عید به پرسنل مرکز و قدردانی از خدمات آنان، عازم کلات می شود و از پایگاه اورژانس جاده ای کلات بازدید می کند و پای صحبت سه پرسنل مستقر در پایگاه می نشیند و از خدمات آن ها نیز قدردانی می کند.
مرکز سلامت جامعه روستای سنو و پایگاه اورژانس آن آخرین بخش بازدید امروز دکتر بنایی و همراهان بود که  البته آمبولانس اورژانس، چند دقیقه قبل از حضور دکتر بنایی برای انتقال یک بیمار قلبی، راهی بیمارستان علامه بهلول گنابادی شده بود.