امروزجمعه, 23 آذر 1397 14:18

بازدید معاون غذا و دارو دانشگاه از بیمارستان علامه بهلول و تعدادی از مراکز سلامت جامعه و خانه بهداشت

در هشتم فرودین 97، معاون غذا و دارو و جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ستاد نوروزی، در دو نوبت صبح و عصر از بیمارستان علامه بهلول گنابادی و دو مرکز سلامت جامعه و خانه بهداشت بازدید کرد.Ghaza1

جهت مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر مهدی کریمی معاون غذا و دارو دانشگاه به همراه مدیر روابط عمومی و کارشناسانی از اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، حراست، و معاونت درمان دانشگاه در دو نوبت صبح و عصر کشیک نوروزی هشتم فروردین 97 دانشگاه علوم پزشکی گناباد از بخش جراحی بیمارستان علامه بهلول گنابادی، مراکز سلامت جامه بیدخت و روشناوند و دو خانه بهداشت روستای روشناوند بازدید کرد و ضمن قدردانی از خدمات پرسنل این مراکز در ایام تعطیلات نوروزی و تبریک سال جدید، به اتفاق همراهان روند ارائه خدمت و آمادگی پرسنل را مورد ارزیابی قرار داد.
 دکتر کریمی همچنین با حضور در ساختمان کلینیک تخصصی در جنب بیمارستان علامه بهلول گنابادی، روند آماده سازی این کلینیک را بررسی نمود.

گفتنی است معاون غذا و دارو دانشگاه ششم و هفتم فروردین نیز از چند داروخانه، مرکز سلامت جامعه، خانه بهداشت و ... نیز بازدید کرده بود.