امروزجمعه, 23 آذر 1397 14:17

قدردانی معاون بهداشت دانشگاه از فعالیت‌های پلی کلینیک تامین اجتماعی و پایگاه انتقال خون گناباد در ایام نوروز

معاون بهداشت و جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ستاد نوروزی با حضور در مرکز بهداشتی درمانی تامین اجتماعی و پایگاه انتقال خون گناباد، از فعالیت‌های آنها در ایام نوروز قدردانی کرد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر ایرج مرادی، معاون بهداشت و جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ستاد نوروزی به همراه رئیس اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات و مدیر حراست دانشگاه در نهمین روز سال 1397با حضور در مرکز بهداشتی درمانی تامین اجتماعی با تبریک سال جدید و خداقوت به رئیس و پرسنل این مرکز، از تلاش‌ها و فعالیت‌های آن‌ها در طی سال گذشته و به ویژه در ایام تعطیلات نوروز امسال قدردانی کردند.
دکتر صادقپور رئیس پلی‌کلینیک تامین اجتماعی گناباد هم در این دیدار ضمن تشریح خدمات ارائه شده توسط این مرکز در ایام نوروز، از همکاری‌ و تعامل خوب مسئولان دانشگاه علوم پزشکی گناباد با این مرکز قدردانی کرد.
دکتر مرادی و مدیران همراه در ادامه در پایگاه انتقال خون گناباد حضور یافتند و ضمن عرض خداقوت و تبریک سال جدید به رئیس و پرسنل این مرکز، از تلاش‌های آن‌ها در جهت تهیه و تامین خون و فرآورده‌های خونی مورد نیاز برای بیماران بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد سپاسگزاری کردند.
دکتر تجلی رئیس پایگاه انتقال خون گناباد هم ضمن تشریح فعالیت‌های انجام شده در این مرکز، حضور معاون و اعضای ستاد نورزی دانشگاه علوم پزشکی برای عرض خداقوت را مایه دلگرمی و قوت قلب پرسنل دانست و از همکاری‌های دانشگاه تشکر کرد.