امروزشنبه, 28 مهر 1397 19:15

بازدید معاون بهداشت دانشگاه از پایگاه اورژانس جاده‌ای سردق ـ فخرآباد و بیمارستان‌های گناباد و بجستان

معاون بهداشت و جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ستاد نوروزی در دو نوبت صبح و عصر از پایگاه اورژانس سردق، بیمارستان‌ آیت‌ا... مدنی بجستان و بیمارستان علامه بهلول گنابادی بازدید کرد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، در راستای بازدیدهای مستمر ستاد نوروزی دانشگاه از بخش‌ها و واحدهای تابعه ارائه دهنده خدمت، همزمان با دهمین روز از سال جدید، دکتر ایرج مرادی، معاون بهداشت و جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ستاد نوروزی به همراه رئیس اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات و کارشناس حراست دانشگاه در نوبت صبح کشیک نوروزی در پایگاه اورژانس جاده‌ای سردق ـ فخرآباد حضور یافت.
دکتر مرادی ضمن عرض خداقوت و تبریک سال جدید، به خاطر فعالیت‌های تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی در طول سال بویژه در ایام تعطیلات نوروز از آن‌ها قدردانی کرد و گفت: این پایگاه اورژانس به دلیل واقع شدن در محور مواصلاتی بجستان ـ بردسکن و همچنین فاصله ۵۰كيلومتري از مرکز شهرستان بجستان، از اهمیت ویژه‌ای در جهت امدادرسانی به موقع برخوردار است.
در ادامه دکتر مرادی و کارشناسان همراه در بیمارستان‌ آیت‌ا... مدنی بجستان حضور یافتند و با تبریک سال جدید و خداقوت به مسئولان و کادر درمانی این بیمارستان، در جریان میزان مراجعات در ایام نوروز و همچنین نحوه ارائه خدمات به مراجعین قرار گرفتند.
معاون بهداشت دانشگاه و همراهان عصر امروز هم با حضور در بیمارستان علامه بهلول گنابادی، روند ارائه خدمت به بیماران در بخش اورژانس این بیمارستان را از نزدیک مورد بررسی و ارزیابی قرار دادند. دکتر صاحبان‌ملکی رئیس بیمارستان علامه بهلول گنابادی هم ضمن تشکر از حضور دکتر مرادی و همراهان به تشریح میزان مراجعات و فعالیت‌های انجام شده در ایام نوروز پرداخت.