امروزیکشنبه, 27 آبان 1397 05:41

بازدیدهای معاون آموزشی دانشگاه در یازدهمین روز از سال 97

معاون آموزشی و جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ستاد نوروزی در دو نوبت صبح و عصر از ساختمان سابق بیمارستان 22بهمن، پردیس دانشگاه و پایگاه‌های اورژانس امامت و نوغاب بازدید کرد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر کیان‌مهر در ادامه بازدیدهای ستاد نوروزی دانشگاه به همراه رئیس اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات و مدیر حراست دانشگاه در محل بیمارستان سابق 22بهمن گناباد حضور یافت و بخش‌ها و ساختمان‌های مختلف آن را که در حال بازسازی و بهسازی برای استقرار معاونت بهداشتی و کلینیک تخصصی دانشگاه است، بازدید کرد.
دکتر کیان‌مهر و همراهان در ادامه در پردیس دانشگاه حاضر شدند و ضمن بازدید از روند آماده‌سازی فضاهای جدید و فضای سبز و همچنین بهسازی برخی بخش‌ها، بر تسریع در آماده کردن ساختمانها و فضاهای جدید برای استقبال از اساتید و دانشجویان در سال جدید تاکید کرد.
بازدید از پایگاه‌های اورژانس شهری امامت و نوغاب از دیگر برنامه‌های بازدید دکتر کیان‌مهر در یازدهمین روز از سال جدید بود که وی در این بازدیدها ضمن تبریک سال جدید و عرض خداقوت، تعداد و نوع ماموریت‌های انجام شده را مورد بررسی قرار داد.