امروزجمعه, 30 شهریور 1397 14:59

دیدارهای نوروزی معاونان، مدیران، استادان و کارکنان معاونت‌های مختلف دانشگاه با دکتر باذلی

همزمان با اولین روز کاری حوزه‌های ستادی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، معاونان، مدیران، استادان و کارکنان معاونت‌های مختلف دانشگاه با دکتر باذلی دیدار کردند.

به گزارش وب‌دا، دکتر باذلی رئیس دانشگاه در این دیدارها با تبریک سال نو و اعیاد فرخنده ماه رجب، از تلاش‌ها و فعالیت‌های معاونان، مدیران و کارکنان بخش‌های مختلف دانشگاه در سال گذشته قدردانی کرد و افزود: به رغم اینکه پس از قبول مسئولیت دانشگاه با مشکلات مالی زیاد و عدم پرداخت مطالبات از سوی بیمه‌ها مواجه بودیم ولی تلاش کردیم تا مطالبات پرسنلی را تا پایان سال پرداخت کنیم که خوشبختانه این مورد محقق شد.

دکتر باذلی با بیان اینکه در سال 97 از نظر مالی با تنگناها و محدودیت‌هایی مواجه هستیم از همه مدیران و کارکنان دانشگاه خواست تا اقتصاد مقاومتی را در انجام فعالیت‌ها و برنامه‌ها مورد توجه قرار دهند.

وی با تاکید بر اینکه رشد و تعالی دانشگاه نیازمند کار گروهی و مشارکت همه اعضای این مجموعه دانشگاهی است، اظهار کرد: یقینا رسیدن به دستاوردها و موفقیت‌های بیشتر و همچنین ارائه خدمات مطلوب‌تر و باکیفیت‌تر به مردم، بدون همراهی و همدلی مجموعه معاونان، مدیران، اعضای هیئت علمی، اساتید و کارکنان امکان‌پذیر نخواهد بود و از همه همکاران و پرسنل می خواهم تا با تلاش و همدلی بیشتر در این مسیر گام بردارند.