امروزیکشنبه, 27 آبان 1397 05:43

قدردانی دبیر ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه از خدمات پرسنل دانشگاه در ایام نوروز

zare-hoseiniii.-Nahaiyدبیر ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه علوم پزشکی در پیامی از خدمات پرسنل دانشگاه در ایام تعطیلات نوروزی به شهروندان و مسافران نوروزی، قدردانی کرد.

متن این پیام به این شرح است:
با سلام و احترام
تعطیلات نوروز ۹۷ به رغم حوادث زیاد ترافیکی و غیر ترافیکی و از جمله انتقال هوایی مادر باردار به مشهد، که میتوانست به حادثه ای بسیار تلخ برای خانواده وی و دانشگاه علوم پزشکی تبدیل شود، با همت و همدلی همکاران ارجمند، با خدمت رسانی مطلوب و مناسب به پایان رسید.
ضمن آرزوی توفیق و سلامتی روز افزون برای همکاران محترم؛ بدینوسیله از همکاری و مساعدت‎های تمامی همکاران گرانقدر از جمله:
- ریاست محترم دانشگاه که با وجود اینکه هفته اول تعطیلات در منطقه نبودند به طور روزانه و دقیق فعالیت های همکاران را رصد، و ارشادات لازم را ارائه می نمودند ( بویژه در موضوع انتقال هوایی و نجات مادر باردار که شخصا مدیریت آن را بر عهده داشتند)
- اعضای محترم هیات رئیسه، مدیر محترم حراست و پرسنل ستادی کشیک ( پرسنل حراست، اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، نظارت بر درمان و روابط عمومی ) که در این ایام تلاش فراوان نمودند.
- روسای محترم بیمارستان های علامه بهلول گنابادی و آیت ا... مدنی بجستان و همکاران شاغل در تمامی بخش های این بیمارستان ها که همگی شاهد تلاش های این عزیزان بودیم.
- ریاست محترم مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی گناباد و همکاران عزیزمان در پایگاه های اورژانس که با تلاش و حضور شبانه روزی، سبب اطمینان خاطر مردم و مسافرین نوروزی شدند.
- مدیران و پرسنل شاغل در درمانگاه های شبانه روزی گناباد و بجستان، سازمان انتقال خون و سایر مراکز درمانی فعال در این ایام
- بازرسان بهداشت محیط و حرفه‌ای مراکز بهداشت، همکاران شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت، مراکز سلامت جامعه و خانه های بهداشت روستاها و بهورزان عزیز
که همگی در جلب رضایت همشهریان و مسافران تلاش نمودند، تقدیر و تشکر میگردد و بر اساس بازخوردهای رسیده، باید گفت که انصافا مجموعه دانشگاه و همه همکاران در این ایام خوش درخشدید.
امیدوارم تا خدمات مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این ایام، ضمن ایجاد رضایت مردم عزیز شهرستان و مسافران عالیقدر که مسیر مسافرت های خود را شهرستان ما انتخاب نمودند؛ سبب خشنودی خداوند متعال و رضایت کامل همشهریان ارجمند و هموطنان عزیزمان گردیده باشد.
از درگاه خدای متعال برای تمامی این عزیزان، سلامتی و توفیق روزافزون مسئلت می نمایم.

رضا زارع حسینی
دبیر ستاد تسهیلات نوروزی دانشگاه علوم پزشکی گناباد