امروزجمعه, 30 شهریور 1397 14:52

راه‌اندازی سرویس جدید اینترنت بی‌سیم اشتراکی مخابرات در حوزه پردیس

مدير فناوري اطلاعات (IT) دانشگاه گفت: سرویس جدید اینترنت بی‌سیم اشتراکی مخابرات به عنوان اولین نقطه در استان خراسان رضوی در حوزه پردیس دانشگاه نصب و راه‌اندازی گردید.

به گزارش وب‌دا، مهندس عبدالرضا شرقی افزود: سرویس جدید اینترنت بی‌سیم اشتراکی مخابرات، تکنولوژی است که تمام نیازهای کاربران را برای اتصال به شبکه جهانی اینترنت فراهم نموده است. در این فناوری کاربران اینترنت مخابرات شامل ADSL خانگی و سرویس‌های اینترنتی همراه اول با استفاده از پهنای باند فرکانسی در بستر بی‌سیم برای ارسال و دریافت داده‌ها در اینترنت و با سرعت بسیار بالا و مناسب استفاده می‌نمایند.
وی ادامه داد: در حال حاضر کاربران با فعال سازی بسته های اینترنت همراه اول می‌توانند از حجم اینترنت اختصاص یافته به wifi حوزه پردیس دانشگاه استفاده نمایند و با پیگیری‌های انجام شده از مخابرات، به زودی اینترنت ADSL مخابرات نیز در این بستر فعال خواهد شد .
یادآور می‌شود، این سرویس در حوزه پردیس دانشگاه و با همت و مساعدت اداره مخابرات شهرستان گناباد به عنوان اولین نقطه در استان خراسان رضوی نصب و راه‌اندازی گردیده است.