امروزجمعه, 30 شهریور 1397 14:51

نخستین مجمع سلامت شهرستان گناباد برگزار شد

با هدف اجتماعی شدن سلامت و مشارکت آحاد مردم برای ارتقای سلامت در جامعه، مجمع سلامت شهرستان گناباد تشکیل شد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، در این جلسه که با حضور فرماندار، جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه علوم پزشکی و مسئولان و نمایندگان نهادهای اجرایی و بخش خصوصی در سالن فرمانداری گناباد برگزار شد، اهداف و برنامه‌های مجمع سلامت تشریح و تببین شد.
یادآورمی‌شود، مجمع سلامت شهرستان گناباد بر اساس ساختارهای مصوب و آئین‌نامه ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت کشور، به ریاست فرماندار و دبیری رئیس دانشگاه علوم پزشکی در راستای جلب مشارکت هدفمند، موثر و کارآمد همه افراد جامعه برای ارتقای سلامت تشکیل شده است.
آموزش و فرهنگ سازی، تشویق سازمان‌ها، نهادها و آحاد مختلف جامعه برای حضور موثرتر در حوزه ارتقای سلامت جامعه از جمله اهداف تشکیل و راه‌اندازی مجامع سلامت شهرستان‌ها است که در ادامه با تشکیل کانون‌های سلامت محله و افزایش حساسیت خانواده‌ها نسبت به مقوله سلامت، در جهت ارتقای شاخص‌های سلامت نقش‌آفرینی بیشتری خواهد کرد.
دکتر تجددی، قائم مقام رئیس دانشگاه در امور مشارکت‌های اجتماعی سازمانهای مردم نهاد و خیریه سلامت دانشگاه در این جلسه گفت: وزارت بهداشت به عنوان متولی سلامت در بهترین حالت، تنها 25درصد از سلامت را تامین می‌کند و 75 درصد دیگر از تامین و ارتقای شاخص‌های سلامت بر عهده سایر دستگاه‌های اجرایی و آحاد مردم است.
وی با بیان اینکه یک دهه است که اجتماعی شدن سلامت در همه دنیا مطرح شده و تجارب خوبی در این زمینه وجود دارد، اظهار کرد: مشارکت و همفکری افراد محله‌های مختلف می‌تواند نقش موثری در تعیین اولویت‌های سلامت و کمک به ارتقای سلامت داشته باشد.
دکتر تجددی با بیان اینکه تعریف سلامت، رفاه جسمی، روانی و اجتماعی است، اظهار کرد: اگر همه توان و انرژی حاکمیت و دستگاه‌های مختلف را بگذاریم ولی مشارکت مردم را جلب نکنیم، به موفقیت‌ زیادی در حوزه سلامت نخواهیم رسید.
وی با بیان اینکه مجمع سلامت در شهرستان‌ها، دو کارگروه اجرایی و راهبردی دارد، گفت: همه دستگاه‌های اجرایی باید برنامه‌های خود را با نگاه سلامت محور تبیین و اجرایی کنند.