امروزیکشنبه, 02 ارديبهشت 1397 06:54

اولین جلسه ستاد برگزاری هفته سلامت سال 97 برگزار شد

اولین جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی درون‌بخشی ستاد برگزاری هفته سلامت 1397 با هدف برنامه‌ریزی درون بخشی، در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، معاون بهداشت و جانشین رئیس ستاد برگزاری هفته سلامت دانشگاه در این جلسه ضمن تبریک روز جهانی بهداشت، گفت: هفتم آوريل سالروز تاسيس سازمان جهاني بهداشت، به عنوان روز جهاني بهداشت نامگذاري شده تا فرصتی براي نگاه بيشتر و بهتر به امر مهم سلامت باشد.
دکتر ایرج مرادی افزود: در كشور ما نیز هفته اول اردیبهشت به نام «هفته سلامت» نامگذاری شد تا با اجرای برنامه‌های متنوع، ضمن گرامیداشت این هفته، با اطلاع‌رساني گسترده براساس شعار سال سازمان جهاني بهداشت، سطح آگاهي جامعه درباره مفاهيم سلامت افزايش يابد.
دبیر ستاد برگزاری هفته سلامت 1397 دانشگاه هم در این جلسه با اشاره به برگزاری هفته سلامت در روزهای 1 تا 7 اردیبهشت‌ماه گفت: «پویش همگانی سلامت؛ برای همه، در همه جا» به عنوان شعار امسال سازمان جهانی بهداشت، محور اصلی فعالیت‌ها و برنامه‌های گرامیداشت هفته سلامت خواهد بود.
سید علی سده‌ای، ارتقای سلامت جامعه را نیازمند فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی دانست و تاکید کرد: شاخص‌های مطلوب سلامت در جامعه زمانی محقق خواهد شد که اقشار مختلف مردم، سیاستگذاران، دستگاه‌ها و سازمان‌های اجرایی، برای رسیدن به این مهم مشارکت موثر و پیوسته‌ای داشته باشند و یکی از عوامل موثر در شکل گیری این مشارکت، اطلاع رسانی درست و فرهنگ سازی مناسب در مقوله سلامت است.
وی با تاکید بر برنامه‌ریزی برای اجرای برنامه‌های اثرگذار گفت: باید تلاش کنیم تا علاوه بر برنامه‌های کوتاه مدتی که در هفته سلامت انجام می‌شود، برنامه هایی نیز برای طول سال طراحی شود تا شعار امسال سازمان جهانی بهداشت فقط به یک هفته محدود نشود، چرا که ما در تمام طول سال نیازمند توجه به موضوعات سلامت و فرهنگ سازی آن هستیم.
در ادامه، اعضاء جلسه، ضمن تاکید بر برگزاری برنامه‌های مستمر و عمومی در طول سال پیشنهادات و نظرات خود را در جهت هرچه بهتر برگزار نمودن برنامه‌های گرامیداشت هفته سلامت عنوان کردند.
نواختن زنگ سلامت در مدارس، برگزاری پیاده روی عمومی، برگزاری برنامه هایی با عنوان جمعه با نشاط توسط مراکز خدمات سلامت جامعه با مشارکت اداره ورزش و جوانان، شهرداری، دهیاری و شوراهای اسلامی، برگزاری مسابقه عکس سلامت ویژه عموم، برگزاری مسابقات نقاشی و انشاء دانش آموزی و ... از جمله مصوبات این جلسه بود.