امروزجمعه, 23 آذر 1397 14:16

پیام تبریک دکتر باذلی به مناسبت روز آزمایشگاه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در پیامی با تبریک روز آزمایشگاه، از تلاش‌ها و خدمات مجموعه همکاران شاغل در آزمایشگاه‌ها قدردانی کرد.

به گزارش وب‌دا، متن پیام به این شرح است؛

بسمه تعالی
فرارسیدن 30 فروردین ماه، زادروز حکیم جرجانی که به نام روز آزمایشگاه نامگذاری شده، فرصت مغتنمی برای قدردانی از تلاش‌ها و خدمات سفیدپوشان عرصه آزمایشگاهی است.
بی شک همکاران محترم آزمایشگاه‌ها به عنوان خط مقدم، نقش مهمی در پیشگیری، تشخیص، کنترل و پایش بیماری‌ها دارند و توجه و دقت آنها زمینه تضمین و ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی را به همراه دارد.
اینجانب ضمن تبریک روز آزمایشگاه به همه فعالان و دانش‌آموختگان این عرصه و همچنین اساتید و دانشجویان گروه علوم آزمایشگاهی، از تلاشها و خدمات مجموعه همکاران شاغل در آزمایشگاه‌های معاونت‌های مختلف دانشگاه در راستای حفظ و ارتقای سلامت جامعه، قدردانی می کنم.
از خداوند متعال سلامتی، سعادت، سربلندی و موفقیت برای خانواده بزرگ نظام سلامت مسئلت دارم.

دکتر جواد باذلی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد