امروزشنبه, 28 مهر 1397 19:31

حضور رئیس دانشگاه و معاون درمان در آزمایشگاه‌ها

همزمان با 30 فروردین‌ماه روز آزمایشگاه، دکتر باذلی رئیس دانشگاه و دکتر مشاری معاون درمان دانشگاه با حضور در آزمایشگاه‌ها، این روز را به تلاشگران این عرصه تبریک گفتند.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر باذلی صبح روز 30 فروردین‌ماه با حضور در آزمایشگاه بیمارستان علامه بهلول گنابادی، ضمن تبریک روز آزمایشگاه، از تلاش‌های یک سال گذشته جامعه آزمایشگاهی قدردانی کرد.
وی در این بازدید، ضمن عرض خداقوت به آنها، بر آمادگی دانشگاه برای انجام هرگونه همکاری و حمایت از مجموعه آزمایشگاه بیمارستان تاکید کرد.
دکتر مشاری معاون درمان دانشگاه هم در این دیدار، با تبریک روز آزمایشگاه از زحمات و فعالیتهای یک ساله مجموعه همکاران آزمایشگاه تشکر کرد.
در پایان این بازدید با قرائت فاتحه، یاد و خاطره مرحومه خانم رضائیان از پرسنل زحمتکش آزمایشگاه که هفته گذشته بر اثر بیماری دار فانی را وداع گفته بود، گرامی داشته شد.
در ادامه دکتر باذلی به همراه دکتر مشاری در مرکز جامع سلامت شهید فیاض‌بخش حضور یافتند و ضمن عرض خداقوت به همکاران آزمایشگاه این مرکز، از خدمات و تلاشهای آنها قدردانی کردند.
بازدید و تبریک روز آزمایشگاه به پرسنل آزمایشگاه‌های جهاددانشگاهی، بهار، تامین اجتماعی و بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان از دیگر برنامه‌های روز آزمایشگاه بود که با حضور دکتر مشاری معاون درمان دانشگاه انجام شد.