امروزشنبه, 28 مهر 1397 19:15

گنابادی‌ها با حضور در همایش پیاده‌روی به استقبال هفته سلامت رفتند

اقشار مختلف مردم شهرستان گناباد با حضور در همایش پیاده‌روی خانوادگی، به استقبال هفته سلامت امسال رفتند.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، همزمان با خجسته زادروز میلاد باسعادت امام حسین(ع) و در آستانه میلاد حضرت ابوالفضل‌العباس(ع) و هفته سلامت، به همت دانشگاه علوم پزشکی گناباد یک برنامه پیاده‌روی عمومی برگزار شد.
این برنامه ورزشی همزمان با آخرین جمعه فروردین‌ماه و در هوایی مطبوع و بهاری با حضور قشرهای مختلف مردم شهرستان گناباد از مقابل ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی واقع در میدان غدیر آغاز شد و پس از عبور از میدان امام خمینی(ره)، خیابان سعدی، بلوار پرستار و بلوار دکتر مهدیزاده، در جلو پردیس دانشگاه علوم پزشکی خاتمه یافت.
در این برنامه پیاده‌روی که با حضور گسترده جوانان و نوجوانان برگزار شد، شرکت‌کنندگان در طی مسیر با سردادن صلوات و ذکر یاحسین(ع)، روز میلاد سید و سالار شهیدان را جشن گرفتند.
این برنامه پیاده‌روی که با طنین صدای ضرب مرشد در باغ ملی گناباد آغاز شد، با اجرای موسیقی سنتی و چوب‌بازی هنرمندان گروه هاتف پایان یافت.
یادآور می‌شود، پس از سخنرانی دکتر نبی‌پور فرماندار گناباد و دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی، به قید قرعه بالغ بر50 میلیون ریال کمک هزینه خرید کالای ایرانی سلامتی به 31 نفر از شرکت‌کنندگان اهدا شد. به بیست و سه نفر از شرکت‌کنندگان نیز به قید قرعه، هدیه غیرنقدی، وام قرض‌الحسنه و ویزای رایگان عتبات عالیات اهدا شد.
اداره ورزش و جوانان، شهرداری گناباد، مجتمع آموزش عالی گناباد، اداره صنعت، معدن و تجارت، اداره آبفای شهری، بنیاد شهید و امور ایثارگران، ناحیه مقاومت بسیج و بانک ملی از همیاران برگزاری این همایش پیاده روی بودند.