امروزجمعه, 23 آذر 1397 14:18

برگزاری همایش‌های پیاده‌روی در ایجاد هم‌دلی و نشاط اجتماعی موثر است

فرماندار گناباد در اجتماع پایانی پیاده‌روی هفته سلامت گفت: برگزاری همایش‌های پیاده‌روی در ایجاد هم‌دلی، نشاط اجتماعی و اخوت و نزدیکی مردم به همدیگر موثر است.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر محمدعلی نبی‌پور با تبریک اعیاد شعبانیه، از حضور گرم مردم در پیاده‌روی خانوادگی هفته سلامت قدردانی کرد و افزود: از دکتر باذلی و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و همه ادارات و نهادهایی که برای برپایی این برنامه پیاده‌روی تلاش کردند، تشکر می‌کنم.
وی با اشاره به اینکه مردم گناباد همواره از این‌گونه برنامه‌ها، استقبال و حمایت می‌کنند، اظهار کرد: امسال سالي است كه در سطح ملي، برنامه‌ريزي شده تا شور و نشاط اجتماعي افزايش پيدا كند.
فرماندار گناباد با تاکید بر لزوم افزایش شور و نشاط اجتماعی در جامعه، عنوان کرد: با توجه به اینکه دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی تنها بسترساز انجام فعالیت‌های اجتماعی است، افزایش شور و نشاط در جامعه نیازمند برنامه‌ریزی مردم برای زندگی شخصی و اجتماعی آنها است.
دکتر نبی‌پور اظهار امیدواری کرد که با بسترسازی نهادهای مختلف و مشارکت اقشار جامعه، شور و نشاط همراه با صحت و سلامت براي مردم در سطح ملي و شهرستانی افزايش يابد.
وی با اشاره به موفقیت شهرستان گناباد در برگزاری نوروزگاه‌ها، گفت: اینکه نوروزگاه‌ها در شهرستان گناباد نسبت به شهرستان‌های دیگر خوب انجام شد، به دلیل حضور و مشارکت خوب مردم بود.
فرماندار گناباد، حضور خوب اقشار جامعه در همایش‌های عمومی همچون این برنامه پیاده‌روی را موجب دلگرمی مسئولین برای بسترسازی مناسب دانست و تاکید کرد: در صورتی که دستگاه‌های اجرایی بسترسازی کنند، مردم به خوبی کارها را به پیش خواهند برد.
دکتر نبی‌پور با قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی برای برگزاری این همایش، گفت: توجه به حوزه بهداشت و سلامت در کنار رفع مسائل درمانی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
وی اظهار امیدواری کرد که برپایی این همایش‌ها، آغاز يك حركت كلي در سطح جامعه باشد و حساسيت‌ها را نسبت به بهداشت و سلامت افزايش دهد.