امروزجمعه, 23 آذر 1397 14:50

تجلیل از جانبازان دانشگاه با حضور دکتر باذلی

در گرامیداشت ولادت باسعادت ابوالفضل‌العباس(ع) و روز جانباز، از کارکنان جانباز دانشگاه علوم پزشکی گناباد تجلیل شد.

به گزارش وب‌دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولین شهرستان برگزار شد، با تبریک اعیاد شعبانیه از جانبازان به عنوان یادگاران دوران دفاع مقدس یاد کرد و افزود: انقلاب اسلامی مرهون رشادت و ایثارگری‌های شهدا و جانبازان است.
دکتر جواد باذلی، امنیت کنونی کشور را مرهون ایثار و فداکاری شهدا، جانبازان و رزمندگان دانست و تاکید کرد: جانبازان به عنوان یادگاران شهدا، نقش و جایگاه مهمی در انتقال فرهنگ شهادت به نسل امروز دارند.
سرهنگ ابراهیم‌زاده، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد هم در این جلسه با قدردانی از دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در تجلیل از جانبازان، گفت: جانبازان جزء ذخایر انقلاب اسلامی هستند که باید قدردان تلاش‌ها و ایثارگری‌هایشان باشیم.
وی از جانبازان به عنوان شهدای شاهد یاد کرد و افزود: وجود جانبازان از الطاف الهی است چراکه آن‌ها ماندند تا ایثار و جانفشانی شهدای عزیز را به نسل‌های بعدی انتقال دهند.
سرهنگ ابراهیم‌زاده در ادامه به بیان خاطراتی از رشادت‌های رزمندگان دوران دفاع مقدس پرداخت.
مدير ستاد دانشجويان شاهد و ايثارگر و مشاور رياست دانشگاه در امور ايثارگران هم در این جلسه به تشریح اقدامات انجام شده توسط این ستاد پرداخت و گفت: شورای ایثارگران از رئیس دانشگاه، معاونین دانشگاه، نماینده ایثارگران، مسئول دفتر نهاد رهبری  و مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران تشکیل شده است.
حسن ایرانی با بیان اینکه هر کاری برای خانواده شهدا و ایثارگران انجام شود، جبران بخش کوچکی از ایثار و فداکاری آنها نیست، افزود: در طی سال گذشته تلاش کردیم تا به صورت حضوری در منازل خانواده‌های محترم ایثارگران حضور یابیم.
وی با اشاره به اهمیت حفظ و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوان امروز و نسل‌های بعدی کشور، گفت: یکی از اولویت‌های اصلی ستاد شاهد و ایثارگر، ثبت مکتوب خاطرات جانبازان و رزمندگان دوران دفاع مقدس است تا بتوانیم این گنجینه ارزشمند فرهنگی را برای نسل‌های آینده حفظ کنیم.