امروزشنبه, 28 مهر 1397 19:15

تقدیر از رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم ملی بزرگداشت روز جهانی ماما

در مراسم ملی بزرگداشت روز ماما که در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، از دکتر باذلی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به عنوان یکی از 9 دانشگاه برتر علوم پزشکی کشور در حوزه مامایی تقدیر شد.

mamaee

به گزارش وبدا، در این مراسم که با حضور دکتر هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت و جمعی دیگر از مسئولان حوزه مامایی برگزار شد، دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه دانشگاه هایی همچون تهران، مشهد، شیراز و اهواز به عنوان یکی از 9 دانشگاه برتر کشور در حوزه مامایی معرفی شد.
دکتر باذلی پس از دریافت لوح و تندیس این عنوان در گفتگو با وبدا با قدردانی از تلاش های انجام گرفته در معاونت های درمان، بهداشت و آموزش دانشگاه برای ارتقاء شاخص های مامایی و ارائه خدمات مطلوب گفت: کسب عنوان برتر در حوزه مامایی برای دانشگاه علوم پزشکی گناباد افتخار ارزشمندی است که این موفقیت را به همه همکاران ارجمندم بویژه در حوزه مامایی تبریک عرض می نمایم.
وی افزود: تمام تلاش مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گناباد، ارائه خدمت شایسته و مطلوب در جهت حفظ و ارتقاء سلامت مردم منطقه در تمامی حوزه های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.