امروزسه شنبه, 30 مرداد 1397 18:35

بازدید معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از دانشگاه

همزمان با سفر هیئت دولت به استان خراسان رضوی، دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از دانشگاه علوم پزشکی گناباد بازدید کرد.

به گزارش وب‌دا، دکتر سورنا ستاری در سفر یک روزه به شهرستان‌های گناباد و بجستان، پس از حضور در گلزار شهدای گمنام و مرقد علامه بهلول گنابادی و بازدید از کارخانه چینی تقدیس و مرکز رشد فناوری گناباد، در دانشگاه علوم پزشکی گناباد حضور یافت.
در این بازدید که نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان، فرماندار گناباد، اساتید و اعضای هیئت علمی، روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و جمعی از مسئولین حضور داشتند، دکتر ستاری از مرکز رشد و فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بازدید کرد.
دکتر باذلی رئیس دانشگاه در این بازدید، گزارشی از فعالیتهای مرکز رشد دانشگاه را به معاون رئیس جمهور ارائه کرد.