امروزپنج شنبه, 03 خرداد 1397 03:09

تجلیل از ماماهای نمونه دانشگاه در سال96

در گرامیداشت روز جهانی ماما که امسال با شعار« ماما ؛ پیشرو در ارایه مراقبت باکیفیت» برگزار شد، از ماماهای نمونه معاونت‌های بهداشت و درمان دانشگاه در سال 96 تجلیل شد.

به گزارش وب‌دا، این مراسم با حضور جمعی از اعضای هیئت رئیسه، مدیران و کارشناسان معاونت‌های بهداشت و درمان و مدیرگروه، اعضای هیئت علمی، اساتید و دانشجویان رشته مامایی در تالار اجتماعات شهید دکتر چمران برگزار شد.
در پایان این مراسم از زهره پورقیصر، فاطمه یعقوبی‌مقدم و وجیهه دانش از معاونت‌های درمان، آموزش و بهداشت به عنوان ماماهای نمونه کشوری تجلیل شد.
در ادامه از اکرم عاشوری و راحله صادقی از معاونت بهداشت و نجمه قربانی و زهره عباسی از معاونت درمان به عنوان ماماهای نمونه دانشگاه در سال 96 قدردانی شد.
تجلیل از هانیه بلوچی و فهیمه غلامی به عنوان دانشجویان نمونه رشته مامایی از دیگر بخش‌های این مراسم بود.
دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد رشته مامایی و دانشجویان مقطع کارشناسی رشته مامایی هم به طور جداگانه با اهدا هدایایی از اساتید گروه مامایی قدردانی کردند.
سخنرانی معاون درمان دانشگاه، پخش کلیپ، قرائت دکلمه و اجرای موسیقی از دیگر برنامه‌های این همایش بود.