امروزجمعه, 23 آذر 1397 14:17

دانشگاه علوم پزشکی موجب افتخار گناباد است

فرماندار گناباد در مراسم تجلیل از اساتید نمونه دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به موفقیت‌ها و دستاوردهای این دانشگاه، گفت: دانشگاه علوم پزشکی مایه افتخار برای من وهمه گنابادی‌ها است .

به گزارش وب‌دا، دکتر محمدعلی نبی‌پور در مراسم تجلیل از اساتید نمونه دانشگاه علوم پزشکی گناباد که با حضور امام جمعه، مدیر آموزش و پرورش و رئیس، اعضای هیئت رئیسه، مدیران، اساتید و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد، با تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم، گفت: دانشگاه علوم پزشکی برای من و همه گنابادی‌ها مایه افتخار است و موفقیت‌هایی که هرساله نصیب این دانشگاه می‌شود، جز در سایه تلاش، کوشش و جدیت همه اساتید و دانشجویان بدست نمی‌آید.
فرماندار گناباد اظهار امیدواری کرد که با فراهم شدن بستری بهتر از گذشته در شهرستان گناباد و در سایه آسایش و ارامش، اساتید دانشگاه علوم پزشکی بتوانند موفقیت‌های بیشتری را رقم بزنند.
دکتر نبی‌پور با اشاره به اهمیت جایگاه معلمی، گفت: خداوند در ابتدا، صفت معلمی را در رابطه با خودش بکار برده و بعد از آن این صفت را لایق پیامبران که برگزیدگان الهی هستند، در نظر گرفته است.
وی، راهنمایی و هدایت جامعه را مهمترین نکته در جایگاه پیامبری دانست و تصریح کرد: معلمین هم نقش جدی هدایت و راهنمایی را در جامعه بر عهده دارند؛ بی‌شک هر انسانی در هر جایگاهی که هست اگر به گذشته برگردد ، به این نتیجه خواهد رسید که معلمین بودند که او راهنمایی و جایگاه را برای وی ترسیم کردند.
فرماندار گناباد با تاکید بر اهمیت تلاش و کوشش برای رسیدن به موفقیت، خاطرنشان کرد: گرچه ممارست و تلاش اهمیت زیادی دارد ولی راهنمایی، هدایت و آموزش جایگاه ویژه خودش را در پیشرفت انسان و تمدن بشیری دارد.
 دکتر نبی‌پور تصریح کرد: شکی نیست که جایکاه تمدن بشری در هر جایی که ریشه‌های عمیقی دارد، اگر ریشه‌های ان را واکاوی کنیم، اصل و اساس و ریشه آن در علم و دانش و خرد است.
وی با بیان اینکه نقش دانش و خرد در کار و هدایتی است که معلم انجام می‌دهد، اظهار کرد: معلمی شغل انبیاء است چون نبی برای هدایت مردم از طرف خدا آمده است و نقش هدایت‌گری را دارد.
فرماندار گناباد، حسن خلق را ویژگی اصلی تاثیرگذاری عمیق هدایت و راهنمایی پیامبر اعظم(ص) بیان و ابراز کرد: یکی از مهمترین صفات پیامبران که در آخرین فرستاده خودش متبلور شده، حسن خلق است.
دکتر نبی‌پور، نقش معلمین و اساتید را مهم، تاریخ‌ساز و ماندگار بیان کرد و ادامه داد: اگر راهنمایی و هدایت معلم با صفت حسن خلق همراه شود، تاثیرگذاری بسیار عمیقی خواهد داشت.
وی با تاکید بر هم‌افزایی بیشتر همه بخش‌های مختلف کشور، گفت: اگر موفقیت و دستاوردی در کشور بدست می‌آید، نتیجه تلاش جوانان و راهنمایی اساتید است.
دکتر نبی‌پور با تاکید بر اینکه وقتی همگی نقش جدی خود را باور کنیم و به آن بها دهیم، به موفقیت دست می‌یابیم، اظهار امیدواری کرد که دانشگاه علوم پزشکی هر روز با کمک اساتید و جدیت دانشجویان، موفقیت‌های بیشتری کسب کند.