امروزپنج شنبه, 03 خرداد 1397 03:08

همه باید قدردان اساتید و معلمان باشیم

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با اشاره به احادیث و روایاتی در زمینه جایگاه و اهمیت مقام معلم، گفت: همه در هر جایگاهی که هستیم باید قدردان اساتید و معلمان باشیم و به آنها احترام بگذاریم.

به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب، امام جمعه و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم تجلیل از اساتید نمونه این دانشگاه که در سالن همایش‌های کوثر پردیس برگزار شد، با تبریک اعیاد شعبانیه و هفته گرامیداشت مقام معلم، از همه اساتید و معلمانی که تلاش می‌کنند تا علم، دانش، ادب، ایمان و راه خدمت‌گزاری را به نسل جوان بیاموزند، تشکر کرد.
وی، روز استاد را فرصت مناسبی برای اندیشیدن معلمان و اساتید به جایگاه و مقام خود دانست و اظهار کرد: در احادیث و روایات زیادی به جایگاه و مقام معلم اشاره شده است؛ به عنوان نمونه امام محمدباقر(عليه‌السّلام) از قول پیامبر(ص) روايت كرده است كه فرمود: «تمام جنبندگان روى زمين و ماهي‌هاى درياها و هر موجودی در هوا و همه اهل آسمان و زمین است براى كسى كه آموزگار خوبيهاست درخواست آمرزش مى‏كنند.»
همچنین امیرالمومنین علی(ع) در حدیثی می‌فرمایند:«قُم عَن مَجلِسِکَ لِاَبیکَ وَ مُعَلِّمِکَ وَ اِن کُنتَ اَمیراً؛ به احترام پدر و معلمت از جای برخیز هرچند فرمان روا باشی.» که این نشان دهنده میزان ادبی است که اسلام برای معلمان و اساتید قائل شده است.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب افزود: وقتی یک طلبه یا دانشجو به استاد احترام می‌گذارد، فرآیند آموزش هم زودتر و بهتر انجام می‌شود چراکه علقه و محبتی بین دانشجو و استاد به وجود می‌آید و هرچه بیشتر باشد، قطعا مسائل آموزشی تاثیرگذاری بیشتری دارد.
وی با بیان اینکه معلمان و اساتید هستند که استعدادهای نسل جوان را شکوفا و آنها را برای خدمت به جامعه آماده می‌کنند، تصریح کرد: تربیت هر دانشجو و شاگرد خوب، برای استاد یک یادگاری ارزشمند محسوب می‌شود و بهترین لذت برای اساتید این است که ببینند دانشجویانشان، افرادی خدمت‌گزار برای جامعه شده‌اند و از نظر علمی و اخلاقی هم نمونه هستند.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، روز استاد را فرصت خوبی برای تجلیل دانشجویان از اساتید خود عنوان و ابراز کرد: همه ما در هر جایگاهی که مشغول خدمت هستیم، باید به این بیندیشیم که هرچه داریم از اساتید و معلمان است و از این‌رو باید به آنها احترام گذاشت.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب به تشریح ابعاد علمی و شخصیتی استاد شهید مطهری پرداخت و افزود: هفته گرامیداشت مقام معلم، فرصت مناسبی برای شناخت این استاد نمونه است که در سخت‌ترین شرایط در زمان قبل از انقلاب، در دانشگاه تهران توانست تاثیرگذار باشد.
وی شهید مطهری را شخصیتی جلوتر از زمان خود دانست و افزود: درس‌های شهید مطهری امروز کتابهای بسیار غنی و ارزشمندی است که هنوز هم توانتسه تازگی و طراوت خود را حفظ کند.