امروزجمعه, 27 مهر 1397 04:33

اساتید و معلمان، پایه و اساس آموزش هر کشوری را تشکیل می‌دهند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم تجلیل از اساتید نمونه دانشگاه در سال 96 با بیان اینکه آموزش از محورهای توسعه پایدار است، اظهار کرد: اساتید و معلمان پایه و اساس آموزش هر کشوری را تشکیل می‌دهند.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی در این مراسم که با حضور امام جمعه، فرماندار، رئیس آموزش و پرورش گناباد، اعضای هیئت رئیسه، مدیران، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سالن همایش‌های کوثر پردیس دانشگاه برگزار شد، ضمن تبریک هفته گرامیداشت مقام معلم، یاد و خاطره استاد شهید مطهری را گرامی داشت و گفت: شهید مطهری، استاد مسلم علم، اخلاق و اندیشه بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه انتخاب یک روز یا یک هفته برای تجلیل از مقام استاد و معلم کم است، اظهار کرد: اختصاص یک روز در تقویم به یک گروه خاص نشان دهنده ارج و مرتبه این عزیزان است.
دکتر باذلی با بیان حدیثی به اهمیت جایگاه علم و عالم پرداخت و افزود: آموزش از محورهای توسعه پایدار است و در هر کشوری پایه و اساس آموزش را اساتید و معلمان تشکیل می‌دهند و از این رو حفظ جایگاه و کرامت آنها بر همه مدیران، مسئولان و ... الزامی است.
وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون 93 عضو هیئت علمی در رشته‌های مختلف مشغول ارائه آموزش به دانشجویان هستند، ابراز کرد: نسبت استاد به دانشجو رضایت‌بخش نیست و در همین راستا تلاش می‌کنیم تا در کوتاهترین زمان ممکن، اقدامات لازم برای  تکمیل کادر آموزشی و جذب اعضای هیئت علمی انجام شود.
دکتر باذلی ادامه داد: خوشبختانه امسال مجوز جذب 25عضو هیئت علمی اخذ شده و اقدامات لازم برای جذب این تعداد هیئت علمی، در حال اجرا است.
وی تصریح کرد: آنچه در حوزه مدیریت دانشگاه بر عهده ما است، فراهم کردن شرایط رفاهی و ایده‌آل برای اساتید و اعضای هیئت علمی است تا بدون دغدغه و فارغ از هرگونه نگرانی و مشکل، به تدریس و تربیت دانشجویان بپردازند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد یادآور شد: خوشبختانه با همکاری خوب همه عزیزان در معاونت‌های مختلف، پرداختی‌های اعضای هیئت علمی به‌روز شده است.
دکتر باذلی افزود: شایسته نیست که استاد دانشگاه نگرانی و دغدغه مسائل مالی را داشته باشد و تمام تلاشمان را در این جهت بکار خواهیم گرفت.
وی در پایان از همه مدیران و کارکنان معاونت‌های آموزشی، فرهنگی دانشجویی و تحقیقات و فناوری که در جهت فراهم کردن شرایط ایده‌آل برای اعضای هیئت علمی و دانشجویان شبانه‌روی تلاش می‌کنند، قدردانی کرد.