امروزپنج شنبه, 03 خرداد 1397 02:38

برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان خوابگاه ناصری با رئیس دانشگاه

همزمان با هفته خوابگاه‌ها، جلسه پرسش و پاسخ با حضور هیئت رئیسه و مدیران دانشگاه علوم پزشکی در محل خوابگاه پسرانه ناصری برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم ضمن تبریک هفته خوابگاه‌ها به دانشجویان گفت: آنچه به دانشگاه، هویت می‌بخشد، دانشجو است و تلاش مجموعه دانشگاه فراهم آوردن محیطی سرشار از آرامش و امنیت به همراه نشاط و پویایی برای دانشجویان عزیز است.
دکتر باذلی با اشاره به اینکه تمامی مسئولان دانشگاه نیز طعم شیرین زندگی دانشجویی در خوابگاه‌ها را چشیده‌اند، عنوان کرد: سعی و تلاش ما فراهم آوردن شرایطی است که به کاهش دغدغه دانشجویان خوابگاهی منجر شود.
در ادامه معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه، اظهار کرد: خوابگاه خانه دوم شماست و شما باید از فرصت زندگی در خوابگاه‌ها در راستای تجربه اندوزی در محیط اجتماعی استفاده کنید.
دکتر محمدحسن مینوئیان افزود: خوابگاه‌های دانشجویی درحکم کارگاه‌های بزرگی در راستای فراگیری روش و منش زندگی و تعاملات اجتماعی برای جوانان است.
وی خاطرنشان کرد: همه تلاش مسئولان دانشگاه بسترسازی جهت ایجاد محیطی سرشار از آرامش و نشاط برای دانشجویان است تا دانشجو به دور از هر دغدغه‌ای به تحصیل و پژوهش بپردازد.
یادآور می‌شود، در این مراسم، دانشجویان به بیان مسائل و مشکلات حوزه خوابگاه‌ها، رفاهی و... پرداختند و معاونان فرهنگی و دانشجویی، آموزشی، درمان و تحقیقات و فناوری پس از پاسخگویی به سوالات دانشجویان، برای پیگیری موارد مطرح شده قول مساعد دادند.