امروزسه شنبه, 30 مرداد 1397 18:34

پیام تبریک دکتر باذلی به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، در پیامی با تبریک روز ارتباطات و روابط عمومی، از تلاش‌ها و خدمات همکاران شاغل در عرصه روابط عمومی دانشگاه قدردانی کرد.

Dr-bazeli-100

به گزارش وب‌دا، متن پیام به این شرح است؛

بسمه تعالی

27 اردیبهشت ماه که به عنوان روز ملی ارتباطات و روابط عمومی نامگذاری شده است، یادآور اهمیت و نقش روز افزون روابط عمومی ها در دنیای ارتباطات است که آن را به قلب تپنده هر سازمان تبدیل نموده است.
در دنیای پرشتاب امروز، نقش روابط عمومی ها، بیش از همیشه به چشم می آید. روابط عمومی ها در دانشگاه های علوم پزشکی، علاوه بر نقش مهم خود در اطلاع رسانی، با برقراری ارتباط دو سویه با مردم و کارکنان مجموعه، ضمن آگاهی بخشی درخصوص اهداف و رویدادهای دانشگاه، در افزایش سطح سواد سلامت جامعه نیز موثر هستند که با تلاش مستمر و تلفیق هنر و علوم و دانش ارتباطات در این مسیر گام بر می دارند.
اینجانب ضمن تبریک روز ملی ارتباطات و روابط عمومی به فعالان این عرصه، از خدمات و تلاش های شبانه روزی مدیران و کارشناسان محترم اداره روابط عمومی دانشگاه که در ستاد مرکزی، معاونت ها و واحدهای تحت پوشش دانشگاه به ارائه خدمت می پردازند، قدردانی می نمایم و از خداوند متعال سلامتی، سعادت و موفقیت را برای این عزیزان مسئلت می نمایم.

دکتر جواد باذلی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد