امروزشنبه, 27 مرداد 1397 18:55

حضور جمعی از اعضاء هیأت رئیسه و کارکنان دانشگاه در مراسم بیست و نهمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)

بسیجیان پایگاه مقاومت القدر و کانون بسیج جامعه پزشکی به همراه رئیس دانشگاه، جمعی از اعضاء هیأت رئیسه، اساتید و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم بیست و نهمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) حضور یافتند.

به گزارش وب‌دا، جامعه دانشگاهی علوم پزشکی گناباد همراه با سایر اقشار مردم ولایت‌مدار شهرستان گناباد در قالب یک هیأت سینه‌زنی، به عزاداری پرداختند.
شرکت‌کنندگان که مسیر ستاد مرکزی دانشگاه تا میدان امام خمینی(ره) را پیمودند، ضمن تجدید میثاق با امام شهدا و شهیدان، جلوه‌هایی از پایبندی به آرمان‌های امام و انقلاب و تجدید پیمان با مقام عظمای ولایت را به نمایش گذاشتند.
خانواده شهدا و ایثارگران، اساتید و روحانیون، طلاب و دانشجویان، هنرمندان، ورزشکاران، نیروهای نظامی و انتظامی، اصناف و بازاریان و قشرهای مختلف مردم در قالب دسته‌های سینه‌زنی، مسیر میدان غدیر تا میدان امام خمینی(ره) را در فراق پیر جماران به عزاداری پرداختند.
حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب، امام جمعه گناباد و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در این مراسم اظهار کرد: بنیانگذار فقید انقلاب اسلامی، بخش اعظم عمر خود را در راه امر به معروف و نهی از منکر و بیداری و بصیرت افزایی مسلمانان و مردم ایران گذراند و دین اسلام را به صحنه فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی جامعه آورد.
وی اظهار کرد: امام خمینی (ره) با درایت به مبارزه با ضد ارزشها رفته و در مقابل سیاست‌های دین زدایی دشمنان واکنش نشان داده و ارزش‌های دین مبین اسلام را احیا کرد.
وی گفت: امام راحل در دل مردم بیدار دل و همه آزادی خواهان جهان جا دارد و همه مردم برای ایشان احترام خاصی قائل بوده و همواره از امام خمینی(ره) به نیکی یاد می‌کنند.
امام جمعه گناباد همچنین از حضور گسترده اقشار مختلف مردم در مراسم سالروز ارتحال امام خمینی (ره) به عنوان پایبندی آنان به آرمانهای بنیانگذار فقید انقلاب اسلامی یاد کرد و افزود: مردم ولایتمدار با تبعیت از منویات رهبر معظم انقلاب که همانا راه امام راحل است، وفاداری خود را به نظام جمهوری اسلامی نشان می‌دهند.
یادآور می‌شود، پخش كليپ و مستند روح ا... و پذیرایی عزاداران با شربت در جلو ستاد مرکزی دانشگاه واقع در ميدان غدير از ديگر برنامه‌هاي دانشگاه علوم پزشکی در گراميداشت سالگرد ارتحال امام راحل(ره) بود.