امروزسه شنبه, 29 خرداد 1397 22:40

ایجاد پایگاه اورژانس هوایی گناباد موجب خوشحالی مردم منطقه شده است

نماینده مردم شهرستان های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی با حضور در کارگاه آموزشی اورژانس هوایی، از تلاش‌های صورت گرفته برای ایجاد پایگاه اورژانس هوایی در گناباد قدردانی کرد.

به گزارش وب‌دا، دکتر بنایی در سخنانی در این کارگاه که با حضور رئیس اورژانس هوایی کشور در تالار شهید دکتر چمران دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حال برگزاری است گفت: ایجاد پایگاه اورژانس هوایی گناباد موجب خوشحالی مردم منطقه شده است و لازم می‌دانم از وزیر بهداشت، رئیس سازمان اورژانس کشور و پیگیری‌های دکتر باذلی برای تحقق این امر قدردانی نمایم.
وی افزود: از زمانی که در کسوت شهردار گناباد در خدمت مردم بودم، بحث اورژانس هوایی گناباد مطرح بود و تلاش‌هایی هم انجام شد، و خوشحالم که امسال این آرزوی مردم با حمایت های وزارت بهداشت و تلاش های دکتر باذلی به ثمر نشست.
نماینده مردم شهرستان های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: معتقدم اگر مدیران ما فعل خواستن را باور داشته باشند، می توان با همدلی و همگرایی کارهای بزرگی انجام داد که نمونه آن همین اورژانس هوایی گناباد است.
وی با اشاره به برخی مزیت ها و توانمندی های حوزه بهداشت و درمان گناباد گفت: گناباد توانسته به جایگاه خوبی در حوزه بهداشت و درمان دست یابد و این قابلیت را دارد تا به برندی در منطقه تبدیل شود.
عضو کمیسون عمران مجلس افزود: بنده هرچند که یک نیروی عمرانی هستم، اما یکی از مهترین اولویت هایم بحث بهداشت و درمان است چرا که معتقدم هر جامعه ای برای توسعه و پیشرفت، نیازمند انسان های سالم است.
وی در پایان با قدردانی مجدد از وزیر بهداشت گفت: دکتر هاشمی، شخصیت فرهیخته ای است که مجلس هم حامی ایشان است، و انصافا با تنگناهای مالی که برای طرح تحول نظام سلامت وجود دارد، ایثارگرانه در حال خدمت در وزارت بهداشت است.