امروزپنج شنبه, 26 مهر 1397 11:22

خوشحالم که گناباد و دانشگاه به یکی از آرزوهای دیرین خود رسیده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در کارگاه آموزشی اورژانس هوایی گفت: خوشحالم که گناباد و دانشگاه به یکی از آرزوهای دیرین خود رسیده است.

به گزارش وب‌دا، دکتر باذلی در افتتاحیه کارگاه آموزشی اورژانس هوایی که با حضور رئیس اداره اورژانس هوایی کشور در تالار شهید دکتر چمران دانشگاه در حال برگزاری است، گفت: آرزوی دیرینه مردم برای ایجاد پایگاه اورژانس هوایی گناباد با اختصاص یک فروند بالگرد پیشرفته و اختصاصی اورژانس هوایی به گناباد، در حال تحقق یافتن است که لازم می دانم از مقام عالی وزارت، ریاست محترم سازمان اورژانس کشور، ریاست محترم اورژانس هوایی و پیگیری‌های نماینده محترم مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی برای استقرار اورژانس هوایی در گناباد قدردانی نمایم.
وی با اشاره به تلاش‌های انجام گرفته برای استقرار پایگاه اورژانس هوایی گناباد اظهار داشت: حدود دو سال پیش، گناباد توانست در لیست 44 نقطه برای استقرار اورژانس هوایی قرار بگیرد که با پیگیری‌های ویژه آقای دکتر بنایی، نماینده محترم مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، و حمایت وزارت بهداشت، این موضوع محقق شد و تا چند روز آینده شاهد بهره‌برداری از این پایگاه در گناباد خواهیم بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در تشریح ویژگی‌های بالگرد اورژانس هوایی گناباد گفت: سبک بودن، قدرت مانور بالا و امکان فرود و پرواز در مکان‌های کوچک از ویژگی های این نوع بالگرد است.
وی افزود: آنچه اورژانس هوایی را متمایز می‌کند، سرعت انتقال بیمار و مصدوم از محل حادثه به بیمارستان هاست که این سرعت می تواند در نجات جان انسان هایی که در زمان حیاتی و دقایق حیاتی نیاز به کمک دارند، ثمربخش باشد.
دکتر باذلی ادامه داد: استفاده از بالگرد اورژانس هوایی، نیازمند یک سری مقدمات اولیه و زیرساخت هاست و برگزاری این کارگاه نیز برای آشنایی شما با مقدمات اولیه استفاده از خدمات اورژانس هوایی است و امیدوارم برگزاری موفق این کارگاه، بتواند در کسب آمادگی‌های لازم مفید و موثر باشد.
وی گفت: زیرساخت‌های لازم برای استقرار بالگرد اورژانس هوایی در گناباد فراهم شده است و ان شاا... در چند روز آینده بالگرد در گناباد مستقر خواهد شد و مردم گناباد و بجستان و شهرهایی که در شعاع پروازی این بالگرد هستند، خواهند توانست از خدمات آن بهره‌مند شوند.