امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 13:18

بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه‌های مهر ماندگار دانشگاه علوم پزشکی گناباد

استاندار خراسان رضوی به همراه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و جمعی از مسئولان محلی از پروژه‌های مهر ماندگار دانشگاه علوم پزشکی گناباد بازدید کرد.
مهندس محمد حسین فروزان مهر در این سفر، از پروژه های بیمارستان 160 تختخوابی علامه بهلول و دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد بازید و از نزدیک در جریان روند اجرای عملیات و پیشرفت فیزیکی این پروژه ها قرار گرفت. وی ضمن ابراز رضایت از میزان پیشرفت این پروژه ها، بر تسریع عملیات اجرایی آنها تاکید و در خصوص اختصاص اعتبارات لازم برای تکمیل این پروژه ها قول مساعد داد.
ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در حاشیه این بازدید گفت: پروژه بیمارستان 160 تختخوابی با زیربنای 25هزار متر مربع در شش طبقه و در زمینی به مساحت هفتاد هزار متر مربع از سال 1388 آغاز شد.
دکتر علیرضا مسلم افزود: سال گذشته پروژه بیمارستان 160 تختخوابی جزء پروژه های مهر ماندگار دولت قرار گرفت و پس از رایزنی های فراوان، مبلغ 57 میلیارد ریال از محل اعتبارات مصوب سال 91 به این پروژه اختصاص یافت.
وی افزود: به دلیل عدم تخصیص به موقع اعتبار در سال گذشته، عملیات اجرایی این پروژه که با پیشرفت فیزیکی حدود هفتاد درصد از اوایل آبان ماه سال قبل متوقف گردیده بود، مجدداً از اواسط فروردین ماه امسال آغاز شد.
وی تصریح کرد: با تخصیص این اعتبار، عملیات نماکاری، نصب تاسیسات زیربنایی مکانیکی و برقی آن، سنگ کاری بدنه و کف، کاشی کاری و سفیدکاری کل پروژه در مدت شش ماه انجام خواهد شد و به پیشرفت حدود 82 درصدی خواهد رسید. وی خاطرنشان کرد: برای تکمیل و بهره برداری از این پروژه، حدود 230 میلیارد ریال اعتبار دیگر مورد نیاز است که 60 میلیارد ریال مربوط به سال 92 در لایحه لحاظ شده است.
ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: پروژه احداث دانشکده پزشکی هم با زیربنای 4500 متر مربع و هفتاد درصد پیشرفت فیزیکی، برای تکمیل نیاز به 15 میلیارد ریال اعتبار دیگر دارد.