امروزپنج شنبه, 26 مهر 1397 11:39

پیام قدردانی دکتر باذلی از اقدام خیرخواهانه دو متخصص بیمارستان علامه بهلول گنابادی

در پی ویزیت رایگان اهالی دو روستا توسط دو نفر از متخصصان بیمارستان علامه بهلول گنابادی، دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، با صدور پیامی از این اقدام خیرخواهانه قدردانی نمود.alghas-moayed

به گزارش وبدا، متن این پیام به این شرح است:

جناب آقای دکتر محسن القاسی متخصص محترم جراحی مغز و اعصاب

جناب آقای دکتر امیر مویدپور متخصص محترم ارتوپدی

با سلام و احترام

امروزه ارتقاء سطح سلامت مردم، بویژه در مناطق محروم و برای اقشار مستضعف جامعه علاوه بر ایجاد زیر ساخت های لازم، نیازمند روحیه جدی و عزم جهادی در همه ارائه کنندگان خدمات سلامت است تا بطور هماهنگ و همسو مشکلات و موانع موجود برطرف و مقصود نهایی حاصل گردد.

برخود لازم میدانم از اقدام خیرخواهانه و انسان دوستانه شما در ارائه ویزیت تخصصی رایگان اهالی روستاهای محروم شهرستان در این ماه عزیز صمیمانه سپاسگزاری نمایم؛ یقین دارم که با همدلی و همکاری یکدیگر و تداوم اینگونه برنامه های جهادی، جامعه خدوم پزشکی می تواند بیش از پیش، در ترویج و عمل به فرهنگ و عزم جهادی کوشا باشد.

دکتر جواد باذلی

رئیس دانشگاه

شایان ذکر است که دو متخصص نام برده شده در روزهای تعطیلی درمانگاه تخصصی، با حضور در روستاهای سقی و سنو، حدود 200 نفر از اهالی روستاها را به صورت رایگان ویریت تخصصی نمودند.