امروزسه شنبه, 29 خرداد 1397 22:38

حضور جامعه دانشگاهی علوم پزشکی گناباد در راهپیمایی روز جهانی قدس سال 1397

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه جمعی از اعضای هیئت رئیسه، استادان و کارکنان این دانشگاه در راهپیمایی روز جهانی قدس حضور یافتند.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه جمعی از اعضای هیئت رئیسه، اعضای هیئت علمی، استادان، پزشکان، مدیران، کارکنان و دانشجویان دانشگاه، همگام با سایر هموطنان و مردم همیشه در صحنه شهرستان گناباد در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند.
در این راهپیمایی که از میدان آزادگان تا مسجد جامع و مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد، شرکت کنندگان با سردادن شعارهای مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا و ....، ضمن محکومیت جنایات غیرانسانی و حملات بی‌رحمانه رژیم صهیونیستی، با آرمانهای امام راحل(ره) و انقلاب اسلامی، تجدید عهدی دوباره کردند.
در پایان این راهپیمایی، بیانیه سراسری روز جهانی قدس قرائت شد و شرکت کنندگان با فریادهای ا... اکبر، مفاد آن را تایید کردند.
حجت‌الاسلام سید هاشم موسوی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گناباد در اجتماع پایانی راهپیمایی روز جهانی قدس با تاکید بر اینکه مذاکره با مستکبران نتیجه ای به دنبال ندارد، گفت: مقاومت در برابر جنایتهای رژیم اشغالگر قدس، تنها راه حل مساله فلسطین است.
وی افزود: شرایط و تحولات کنونی منطقه موجب تقویت جبهه مقاومت به رهبری ایران شده و رژیم غاصب صهیونیستی بیش از پیش به سوی نابودی پیش می‌رود.
وی اظهار کرد: با وجود تلاش دشمنان برای به حاشیه راندن فلسطین، حمایت از مردم مظلوم این کشور جزو اخبار مهم منطقه و جهان قرار گرفته است.
حجت‌الاسلام موسوی گفت: دشمنان و عوامل آنها که از گسترش بیداری اسلامی احساس خطر می‌کردند با ایجاد گروه تکفیری و تروریستی داعش در صدد نشان دادن چهره خشن از دین اسلام بودند.
وی، پیروزی جبهه مقاومت در سوریه، عراق و حزب الله لبنان در انتخابات این کشور و حملات تلافی جویانه مقاومت اسلامی در فلسطین علیه مواضع رژیم صهیونیستی را از دیگر تحولات مهم منطقه در یک سال گذشته عنوان و خاطرنشان کرد: اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی و انتقال سفارت آمریکا به بیت‌المقدس، احساسات مسلمانان را جریحه‌دار کرده و موجب افزایش گرایش‌های ضد استکباری در جهان شده است.