امروزشنبه, 28 مهر 1397 19:12

افتتاح سومین پایگاه اورژانس هوایی خراسان رضوی در گناباد

پایگاه‌ اورژانس هوایی گناباد به عنوان سومین پایگاه اورژانس هوایی خراسان رضوی افتتاح شد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، با بهره‌برداری از پایگاه‌ اورژانس هوایی گناباد، مردم شهرستان‌های تا شعاع 150 کیلومتر از جمله گناباد، بجستان، کاشمر، بردسکن، خلیل‌آباد، فردوس، خواف، رشتخوار و مه‌ولات می‌توانند از خدمات آن بهره‌مند شوند.
در اولین پرواز بالگرد اورژانس هوایی گناباد، دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، دکتر بنایی نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان و دکتر نبی‌پور فرماندار گناباد، ضمن بررسی هوایی منطقه تحت پوشش دانشگاه در شهرستان گناباد، از نزدیک نحوه عملکرد بالگرد در مباحث امنیت پرواز و قدرت مانور را مورد بررسی قرار دادند.
بالگرد اورژانس هوایی گناباد جزء 6 فروند بالگرد پیشرفته و جدید اورژانس هوایی است که بعد از دو سال تلاش و مذاکره از اروپا خریداری شد؛ این بالگرد یکی از بهترین نمونه‌های اورژانس هوایی در جهان است که وزن سبک، سرعت بالا در پرواز، صدای کم و قدرت مانور بالا در محیط‌های شهری و بیمارستان‌ها از مهمترین ویژگی‌های آن به شمار می‌رود.