امروزشنبه, 28 مهر 1397 19:13

قدردانی دکتر بنایی از دست‌اندرکاران راه‌اندازی اورژانس هوایی

نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در آیین افتتاح پایگاه اورژانس هوایی گناباد گفت: از مجموعه دست‌اندرکاران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که این هدیه را تقدیم مردم شریف شهرستان‌های گناباد و بجستان کردند، سپاسگزارم.

به گزارش وب‌دا، دکتر حمید بنایی در این مراسم که در پایگاه اورژانس هوایی گناباد برگزار شد، اظهار کرد: از دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور، روسای قبلی دانشگاه علوم پزشکی گناباد و به ویژه تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر دکتر باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد که از اولین روز انتصاب در این مسئولیت، راه‌اندازی پایگاه اورژانس هوایی را به عنوان یک اولویت مجدانه پیگیری کرد، تشکر و سپاسگزاری می‌کنم.
دکتر بنایی به وقوع زلزله در دهه‌های مختلف در این منطقه اشاره و تصریح کرد: وقوع حوادث طبیعی مثل زلزله و همچنین حوادث جاده‌ای، لزوم فراهم بودن بسترهای لازم برای امدادرسانی را ضروری می‌کند.
وی، راه‌اندازی اورژانس هوایی را یک موفقیت و دستاورد برای مردم منطقه عنوان و تاکید کرد: این موفقیت نشان داد که هر وقت مسئولین برای حل مشکلات و توسعه، اراده انجام کاری داشته و با هم همراه و همدل باشند، قطعا به موفقیت خواهند رسید.
نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان با تاکید بر اینکه تلاش کرده‌ایم تا در مجلس با تصویب لوایح و طرح‌های مختلف، به سیاست‌های کلان کشور و حوزه ملی کمک کنیم، ابراز کرد: مجلس در کنار دولت برای رفع مشکلات مردم تلاش می‌کند.