امروزجمعه, 23 آذر 1397 14:14

بالگرد اورژانس هوایی گناباد، جزو پیشرفته‌ترین بالگردهای امداد هوایی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در آیین افتتاح پد فرود بالگرد اورژانس هوایی در بجستان گفت: بالگرد اورژانس هوایی گناباد، جزو پیشرفته‌ترین بالگردهای امداد هوایی در جهان است.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی با اشاره به اینکه این بالگرد جزء شش بالگرد امدادی است که در شرایط سخت تحریم وارد کشور شده است، اظهار کرد: این بالگرد از اولین سری بالگردهای غیرنظامی اختصاصی اورژانس است که علاوه بر سر و صدای کم و قدرت مانور بالا، امکان نشستن در فواصل کوتاه و محیط‌های محدود را دارا است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه در یک حرکت جهادی در فاصله زمانی کوتاهی به همت دفتر فنی دانشگاه، پد فرود بالگرد و سایر زیرساختها در شهرهای گناباد و بجستان آماده شد، عنوان کرد: بالگرد اورژانس هوایی گناباد قادر خواهد بود تا به بیماران و مصدومان نیازمند به خدمات امداد هوایی تا شعاع 150 کیلومتری خدمت‌رسانی کند.
دکتر باذلی تاکید کرد: در حالی که اعزام یک بیمار از بجستان به گناباد در بهترین شرایط، حدود 45 دقیقه طول می‌کشد، انتقال بیمار از طریق بالگرد اورژانس هوایی از بیمارستان آیت‌ا... مدنی بجستان تا بیمارستان علامه بهلول گنابادی، حدود دوازده دقیقه زمان می‌برد.
وی، واقع شدن در مسیر ترانزیتی و محورهای مواصلاتی پرتردد، وقوع حوادث طبیعی و غیرطبیعی همچون تندباد و ... و قرار گرفتن در مسیر گسل زلزله را از جمله ضرورتهای راه‌اندازی بسترهای لازم امدادرسانی عنوان و ابراز کرد: دقایق و ثانیه‌های حیاتی در نجات جان انسان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است؛ به عنوان مثال بیماری که دچار سکته شده است، هرچه دیرتر به یک مرکز درمانی برسد، احتمال حیات و بقای کمتری خواهد داشت.
  رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به تلاش‌ها و پیگیری‌های انجام شده برای قرارگرفتن این منطقه در فهرست 44 نقطه مصوب اورژانس هوایی کشور، از دکتر بنایی و همه کسانی که در مسیر تصویب و تحقق راه‌اندازی پایگاه اورژانس هوایی گناباد همراهی و همکاری کردند، سپاسگزاری کرد.