امروزشنبه, 28 مهر 1397 19:21

کنکور سراسری سال 97، روزهای 7و 8 تیرماه در دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار می‌شود

همزمان با سراسر کشور، کنکور سراسری سال 97، روزهای پنج‌شنبه و جمعه 7 و 8 تیرماه در دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار می‌شود.

به گزارش وب‌دا، مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی گناباد و نماینده تام‌الاختیار دانشگاه در برگزاری آزمون سراسری گفت: آزمون سراسری سال 1397 طبق برنامه اعلام شده از طرف سازمان سنجش و همزمان با سراسر کشور، روزهای 7و 8 تیرماه در پردیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد واقع در حاشیه جاده آسیایی برگزار می‌شود.
دکتر عباسعلی عباس‌نژاد افزود: تمام داوطلبان گنابادی کنکور امسال در یک حوزه اصلی که دانشگاه علوم پزشکی گناباد عهده دار آن است، در قالب گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم انسانی، هنر، علوم تجربی و زبان‌های خارجی به رقابت می‌پردازند.
وی با تاکید بر اینکه مجموعه دانشگاه علوم پزشکی گناباد همه تمهیدات لازم را در راستای برگزاری موفق آزمون سراسری بکار گرفته است، گفت: با همکاری و هماهنگی‌های صورت گرفته با سایر مسئولین و ارگان‌ها از جمله فرمانداری، آموزش و پرورش، نیروی انتظامی، راهنمایی و رانندگی، اطلاعات، اورژانس 115، اداره‌ها و شرکت‌های برق، مخابرات، آب و فاضلاب، شهرداری، آتش‌نشانی و... تلاش شده است تا فضایی امن، راحت، سالم و بدون استرس برای داوطلبان بزرگترین رقابت علمی کشور در این شهرستان فراهم شود.
یادآور می‌شود؛ کنکور سراسری سال97 به منظور پذیرش دانشجو در دوره‌های روزانه، شبانه، نیمه حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، دانشگاه پیام نور، موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و همچنین در کدرشته‌های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی، بطور همزمان در 375 شهرستان و بخش و در 479 حوزه امتحانی، روزهای پنجشنبه و جمعه 7 و 8 تیرماه 97 برگزار می‌شود.