امروزشنبه, 28 مهر 1397 19:12

آغاز کنکور سراسری سال 97 با شرکت 373 داوطلب در دانشگاه علوم پزشکی گناباد

همزمان با سراسر کشور، چهل و هشتمین دوره آزمون سراسری، صبح امروز پنج‌شنبه 7 تیرماه، با شرکت 373 داوطلب در دو گروه علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد آغاز شد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی گناباد و نماینده تام‌الاختیار دانشگاه در برگزاری آزمون سراسری سال 97 گفت: در آزمون نوبت صبح امروز،  129داوطلب در گروه علوم ریاضی و فنی و 244 داوطلب در گروه علوم انسانی با سایر داوطلبان این دوگروه آزمایشی در کشور به رقابت پرداختند.
دکتر عباس‌نژاد با اشاره به کاهش 23درصدی داوطلبان گروه علوم ریاضی و فنی، اظهار کرد: در آزمون گروه علوم ریاضی و فنی حوزه امتحانی گناباد که در ساختمان دانشکده‌های پزشکی و پیراپزشکی برگزار شد، 87 نفر برادر و 42 نفر خواهر شرکت کردند.
وی افزود: همچنین صبح امروز 96 داوطلب برادر و 148 داوطلب خواهر در گروه علوم انسانی به رقابت پرداختند که آزمون این گروه در ساختمان دانشکده‌های پرستاری و بهداشت برگزار شد.