امروزیکشنبه, 27 آبان 1397 05:42

بازدید امام جمعه و معاون فرماندار از روند برگزاری کنکور سراسری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد

امام جمعه و معاون فرماندار گناباد با حضور در دانشگاه علوم پزشکی، از محل و وضعیت برگزاری کنکور سراسری بازدید کردند.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام صادقی‌نسب امام جمعه گناباد پس از بازدید از حوزه‌های برگزاری آزمون سراسری گروه‌های علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی و خداقوت به برگزارکنندکان کنکور، از نحوه برگزاری آزمون و امکانات فراهم شده ابراز رضایت کرد.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب با قدردانی از تلاش‌ها و فعالیت‌های دست‌اندرکاران برگزاری این آزمون، اظهار امیدواری کرد که آزمون سراسری در سایر گروه‌ها نیز به خوبی و در آرامش کامل برای داوطلبان برگزار شود.
جعفری، معاون فرماندار گناباد هم در حاشیه بازدید از روند برگزاری آزمون سراسری، امکانات فراهم شده توسط دانشگاه علوم پزشکی گناباد برای برگزاری هرچه بهتر آزمون سراسری در این شهرستان را خوب و عالی ارزیابی و از همه مسئولان و دست‌اندرکاران برگزاری آزمون سراسری در این شهرستان قدردانی کرد.
دکتر عباس‌نژاد، نماینده تام‌الاختیار دانشگاه علوم پزشکی گناباد در برگزاری آزمون سراسری سال 97 نیز در حاشیه این بازدید، گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای برگزاری هرچه بهتر آزمون سراسری در محیطی خوب و باآرامش برای داوطلبان ارائه کرد.