امروزدوشنبه, 25 تیر 1397 07:30

ادامه کنکور سراسری سال 97 با برگزاری پرمخاطب‌ترین گروه آزمایشی این رقابت علمی

دومین روز کنکور سراسری سال 97 با برگزاری آزمون گروه علوم تجربی به عنوان پرداوطلب‌ترین گروه بزرگترین رقابت علمی کشور آغاز شد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی گناباد و نماینده تام‌الاختیار دانشگاه در برگزاری آزمون سراسری  با بیان اینکه بیش از نیمی از داوطلبان گنابادی کنکور امسال در گروه علوم تجربی ثبت‌نام کردند، گفت: در کنکور سراسری امسال، 433 داوطلب مرد و 582 داوطلب زن در گروه علوم تجربی شرکت کردند که 56 درصد تعداد کل داوطلبان آزمون سراسری در شهرستان گناباد را شامل می‌شود.
دکتر عباسعلی عباس‌نژاد اظهار کرد: در کنکور سال گذشته، 883 داوطلب در گروه علوم تجربی شرکت داشتند که امسال این تعداد به 1015 داوطلب رسیده است که رشدی 15درصدی را نشان می‌دهد.
یادآور می‌شود؛ آزمون سراسری در گروه آزمایشی علوم تجربی ، ظهر امروز با رقابت ۶۴۲ هزار و ۴۵۱ داوطلب در سراسر کشور پایان یافت و آخرین آزمون کنکور امسال نیز عصر امروز جمعه 8تیرماه با رقابت داوطلبان گروه زبان‌های خارجی برگزار می‌شود.