امروزپنج شنبه, 29 شهریور 1397 19:40

بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از روند برگزاری کنکور سراسری سال97

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد به همراه مدیر آموزش و پرورش شهرستان و مسئول دفتر تهران نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی با حضور در پردیس دانشگاه علوم پزشکی، از روند برگزاری کنکور سراسری سال97 بازدید کردند.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد باذلی و همراهان با حضور در حوزه‌های برگزاری آزمون سراسری خواهران و برادران، از نزدیک روند برگزاری آزمون سراسری را مورد بررسی و ارزیابی قرار دادند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حاشیه این بازدید اظهار کرد: علاوه بر فراهم نمودن همه زیرساخت‌های لازم برای ایجاد محیطی آرام برای داوطلبان، به منظور رفاه حال خانواده‌های آنها نیز امکانات استراحت و پذیرایی در بیرون حوزه امتحانی مهیا شده است تا داوطلبان و خانواده‌هایشان با کمترین استرس و دغدغه، بزرگترین رقابت علمی کشور را پشت سر بگذارند.
دکتر باذلی تاکید کرد: از هفته‌ها قبل، جلسات هماهنگی و برنامه‌ریزی در داخل دانشگاه و همچنین هماهنگی با سایر دستگاه‌ها و ارگانهای شهرستان انجام شد تا زمینه برگزاری مطلوب کنکور سراسری برای داوطلبان فراهم گردد.
وی ابراز کرد: علاوه بر امکانات رفاهی، دستگاه‌های امدادرسان همچون اورژانس و آتش‌نشانی نیز در محل حوزه برگزاری آزمون سراسری مستقر هستند.
دکتر عباس‌نژاد، نماینده تام‌الاختیار دانشگاه علوم پزشکی گناباد در برگزاری آزمون سراسری سال 97 نیز در حاشیه این بازدید، گزارشی از تعداد داوطلبان شرکت کننده در گروه‌های مختلف و همچنین برنامه‌ریزی‌ها و فعالیت‌های انجام شده در راستای برگزاری هرچه بهتر آزمون سراسری ارائه کرد.