امروزیکشنبه, 27 آبان 1397 06:14

پایان کنکور سراسری سال 97 با برگزاری آزمون گروه زبان‌های خارجی

بزرگترین رقابت علمی کشور در سال97، عصر امروز جمعه 8تیرماه با برگزاری آزمون گروه زبان‌های خارجی به پایان رسید.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی گناباد و نماینده تام‌الاختیار دانشگاه در برگزاری آزمون سراسری با اشاره به رشد داوطلبان این گروه آزمایشی در کنکور امسال گفت: در کنکور سال 96، تعداد 202 داوطلب گنابادی در گروه زبان‌های خارجی شرکت داشتند که این تعداد با رشدی 27درصدی، به 256 داوطلب در کنکور امسال رسید.
دکتر عباسعلی عباس‌نژاد با بیان اینکه در مجموع 145هزار و 531 داوطلب در  گروه زبان‌های خارجی کنکور امسال ثبت‌نام کردند، افزود: از این تعداد 102 داوطلب برادر و 154 داوطلب خواهر در حوزه امتحانی شهرستان گناباد آزمون دادند.
یاداور می‌شود؛ چهل و هشتمین دوره آزمون سراسری در پنج گروه علوم تجربی، علوم ریاضی و فنی، علوم انسانی، زبان‌های خارجی و هنر بطور همزمان در 375 شهرستان و بخش و در 479 حوزه امتحانی، روزهای پنجشنبه و جمعه 7 و 8 تیرماه 97 برگزار شد.