امروزیکشنبه, 27 آبان 1397 05:42

بروز رسانی سامانه اتوماسیون اداری و راه اندازی ECE

بM.Sharghiiiا ارتقاء سامانه اتوماسیون اداری دانشگاه به نگارش جدید، قابلیت‌های فنی و تخصصی جدیدی به این سامانه افزوده گردید.

به گزارش وبدا، مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اعلام این خبر افزود: یکی از این قابلیت‌های جدید، امکان تبادل مکاتبات الکترونیکی(ECE) است که از این طریق مکاتبات اداری بین سازمانی بصورت الکترونیکی مبادله می‌شود.
مهندس عبدالرضا شرقی اظهار داشت: تا قبل از ابداع این پروتکل به دلیل اینکه هر یک از شرکت‌های تولید کننده نرم افزار از روش خاص خود برای برقراری ارتباط بین نسخه های مختلف نرم افزار تولیدی استفاده می کردند، برقراری ارتباط بین دبیرخانه‌های مختلف میسر نبود که با اجرایی شدن این پروتکل، علاوه بر برقرای این ارتباط الکترونیکی، صرفه جویی‌های قابل ملاحظه‌ای در هزینه‌های مکاتباتی و مراسلاتی بین سازمانی انجام می‌گیرد.
وی یادآور شد: در این روش مکاتبات بین سازمان‌های مختلف بدون نیاز به کاغذ و با استفاده از سرویس ایمیل انجام می شود.
شایان ذکر است که پروتکل ECE یا پروتکل تبادل الکترونیکی مکاتبات، یک پروتکل ایرانی برای استاندارد کردن ارتباط مکانیزه نرم افزارهای دبیرخانه و اتوماسیون اداری است که به همت کارشناسان اداره آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی گناباد و همکاری شرکت آی کن راه اندازی شده است.